Hvad siger klienterne?

Virker hypnose?

Tryk på overskrifterne, for at læse udtalelser om de specfikke kategorier.

Rygestop

Rygestop virker: Har ikke røget siden

Tankerne om rygning forsvinder

Hej Katja
Lige en update på vores tid i sidste uge ang. rygestop: Det går rigtig godt, jeg har ikke røget siden! Og når der har været tanker omkring det, er de forsvundet hurtigt igen.
Har oplevet et par gange at være i nærheden af en, der røg, og fået kvalme af røgen, som er gået over, når jeg er kommet på afstand igen.
Så jeg takker mange gange for hjælpen.

/Connie, 63 år, efterlønsmodtager

Fik rygestop i julegave

2 år efter: Totalt x-ryger!

Hej Katja,

Jeg vil bare skrive en lille hilsen og sige, at jeg er ovenud lykkelig for, at jeg fik et hypnoterapi rygestop i julegave for 2 år siden!

Jeg er stadig røgfri efter 2 år og har på ingen måde lyst til at starte op på at ryge igen!!!

Så tusind mange tak! Er så glad for jeg fik min behandling hos dig 🙂 🙂 🙂

/Tidl. ryger af 20 cigaretter dagligt

Katja, du er en life-changer!

Trods kræft: Røg fortsat

34 år med min “farligste ven” i hånden er nu fortid

Ofte har jeg forsøgt at skille mig af med cigaretterne via alverdens rygestopforløb… intet hjalp, hver eneste celle i min krop skreg på næste dopamin-sus, næste fix. Ikke engang diagnosen kræft kunne stoppe mig i at sidde med cigaretterne ca. 20 gange dagligt!

Jeg blev kontaktet af en af Katjas tidligere klienter, som med succes har kvittet cigaretterne. Jeg tog tilløb… for helt ærligt, så troede jeg ikke på, at det lykkedes… det var angstprovokerende for mig, havde jo også forsøgt et ”farvel” mange gange.

Jeg har nu været røgfri i 19 dage, og har ikke den mindste lyst til at tænde ild i min farlige ”ven” igen. Det sus, cigaretterne gav mig, er nu erstattet med det vildeste sus over, at det endelig lykkedes!

Jeg har faktisk fået så meget blod på tanden, at jeg fortsætter hos Katja for at få styr på min søvn og sukkerafhængighed.

Katja, du kan noget helt særligt. Ingen af de andre hypnoterapeuter, jeg har besøgt, når dig til sokkeholderne.

Jeg er så taknemmelig for dig: Du er en life-changer

/Carina, 45 år

Tyggegummi og plastre havde ingen effekt

Lysten har ikke meldt sig en eneste gang!

Havde jeg vidst, det var så nemt, var jeg kommet til dig meget før

Joan har røget siden, hun var 17. Nu er hun 39 år. Hun har prøvet forskellige former for rygestop, bl.a. med tyggegummi og plastre. Det havde ikke nogen god effekt.

3 måneder efter sit rygestop hos Klinge Hypnoterapi, skrev Joan til mig:

Kære Katja
Her går det virkelig godt: Jeg er stadig røgfri og lysten har ikke meldt sig en eneste gang! Og jeg mangler ikke engang cigaretterne på noget som helst tidspunkt.
Jeg må sige, jeg er virkelig imponeret over, at en gang har været nok.
Min smagssans og lugtesans er også blevet meget bedre. Jeg hoster ikke, som jeg gjorde før, og synes faktisk, at min vejrtrækning er blevet bedre. Før i tiden kunne jeg godt pive lidt i vejrtrækningen, når jeg lå ned, men det gør jeg ikke mere.
Havde jeg vidst, det var så nemt, var jeg kommet til dig meget før.
Med venlig hilsen Joan

Rygestop i København

Slut med 20 cigaretter om dagen

Jeg vil gerne være rask i mange år

Hypnoterapi kan være en meget stor hjælp, når man gerne vil lave et rygestop. Det viser tilbagemeldigen fra Jesper.
Jesper på 46 henvendte sig til mig, fordi han var træt af at ryge op til 20 cigaretter om dagen.
Han følte, cigaretterne havde taget magten. Han følte sig ufri – altid en tanke om “hvornår kan jeg ryge den næste…”.
Tanker om den dårlige indflydelse, cigaretterne har på helbreddet, bekymrede ham.
Jesper vil selvfølgelig gerne være sund og rask i mange år frem og bruge god energi på at være sammen med sin datter.
Han bookede sit rygestop i sommeren 2020. Præcis 5 måneder senere, på lillejuleaften, skrev han denne glade mail til mig:
Hej Katja. Jeg var i hypnoseterapi hos dig for efterhånden længe siden, og jeg synes det gav mig meget styrke i forhold til at stoppe. Det tog lidt tid af lave et endeligt stop men har ikke haft flere hypnosesessioner, kun den ved dig.
Jeg er nu røgfri, stolt og virkelig glad for det.
Rigtig god jul fra Jesper
//Jesper, nu eksryger, København

Tusind tak for rygestoppet, Katja!

Det er helt vildt, hvor nemt det pludselig er!

Monika røg ca. 10 cigaretter om dagen, havde været ryger i 11 år. Har prøvet piller, plastre og tyggegummi, hun blev dårlig af det hele. Dagen efter hypnosen skrev hun en sms til mig:

Jeg klarede dagen i går efter hypnosen helt vildt godt, jeg tænkte lidt på det, men hver gang forsvandt det igen! Men så i nat vågnede jeg badet i sved og hele morgenen har næsten ikke været til at holde ud… jeg har vitterligt næsten ikke tænkt på andet end cigaretter! Jeg har prøvet at tage noget frisk luft, lave vejrtrækningsøvelser, gå en tur, spise et par bolsjer, intet hjælper.

Hvad skal jeg gøre?! Har jeg taget dårligt imod hypnosen?

Jeg skrev til Monika, at hun tog rigtig fint imod hypnosen samt, at hun højst sandsynligt ville føle det nemmere allerede næste dag. Vi aftalte dog en ny tid for behandling nr. to. Den blev heldigvis strøget fra kalenderen igen, For allerede to dage senere skrev Monika:

Jeg føler virkelig, jeg kan klare den! Så jeg aflyser tiden. For sådan, som det går lige nu, så bliver det kun nemmere. Tusind tak, Katja!

Og 11 dage senere sendte hun et billede af sin e-kvit app, hvor der stod sort på hvidt, at hun nu havde været røgfri i 14 dage og havde sparet sin krop for 174 cigaretter! Hun skrev: Jeg må nok indrømme nu, at det er helt vildt, hvor nemt det pludselig er! Det er næsten som om, at jeg ikke har været så afhængig af rygning, som jeg følte det. Jeg skulle bare lige over de første par dage, så kørte det bare derud’af.

Jeg tænker nærmest ikke på det længere, og når jeg engang i mellem gør, så tænker jeg bare ”nå nej, jeg ryger jo ikke”. Og så går jeg bare videre til næste tanke!

Tusind tak for det hele Katja og for at minde mig om, hvor befriende det er at være ikke-ryger!! Har allerede anbefalet dig til flere.

Hilsen Monika

PS: Endnu en besked tikkede ind fra Monika: I dag siger mit rygestop 1 måned, 17 dage og 15 timer. Har hermed sparet min krop for 583 cigaretter og min pengepung for 1152kr! Det er lidt blæret, stor smiler!

/25 år, Fredericia

1000 tak for hjælpen med at blive røgfri

Jeg skulle ha’ gjort det for længst!

Nu kredser tankerne ikke længere om cigaretterne.

1000 tak for hjælpen med at blive røgfri!

Det har været hårdt de første dage, men nu kredser tankerne ikke længere om cigaretterne.

Havde jeg vidst, at det ville være så enkelt, så skulle jeg ha’ gjort det for længst!

Jeg har ikke brug for yderligere sessioner i forhold til mit rygestop. Tak.

/Charlotte, Fredericia (har røget i 25 år, tidl. forsøgt plastikcigaretter uden held)

Jeg siger det højt til alle: Jeg er en glad IKKE ryger

Slut med smøgerne efter 35 år!

Hvis JEG ku’ stoppe, så kan alle!

Jeg har kun ros til dig, Katja, det lykkedes dig at få mig røgfri efter én session. Mig, der var mega stor-ryger!

Min sommerferie har været smuk og god. Specielt fordi jeg ikke har kigget gennem en tåge af røg, som jeg plejer…

Jeg kvittede smøgerne efter 35 år som stor-ryger. Efter første behandling var de fortid, og trangen var helt væk efter 2. behandling!

Jeg er virkelig en glad IKKE ryger, og jeg siger det højt til alle. De rygere, jeg kender, er dybt imponerede over mit forløb.

/Jeanette, Fredericia

Én session: Røgfri på 3. måned

Selvfølgelig er jeg røgfri!

Plejede at ryge 15-20 smøger

Kenny Pagård har sluppet rygetrangen efter mere 30 år med smøgerne som “fast partner” i sit liv. Da han opsøgte mig for et rygestop, røg han 15-20 cigaretter dagligt.

Men efter kun 1 session har han ikke røget overhovedet!

Jeg skrev til ham 3 måneder efter sessionen for at høre, hvordan det gik, og Kenny returnerede med svar og en masse smilies lige inden julen 2018:

“Selvfølgelig er jeg røgfri. Og det er bare dejligt, og jeg vil helt sikkert komme til dig igen, hvis jeg får brug for hjælp”.

Sådan! Det er skønt at gå ind i et nyt år og allerede have sagt farvel til smøgerne inden. Så kan man jo finde et andet nytårsfortsæt, smiler…

/Tak for ordene til Kenny Pagård, Fredericia

Vægttab/sukkertrang

Mad og træning var afledning

Jeg mærker tydelig forandring nu

Nu har jeg fået en indre ro

Jeg opsøgte Katja på baggrund af udfordringer i forhold til mad, herunder overspisninger og en overdreven stor del tankevirksomhed fokuseret på mad, og udfordringer med (tvangs-)træning.

I forløbet med Katja har jeg opdaget, hvad der lå til grund for ovennævnte udfordringer, og at maden og træningen blot har været en måde at kanalisere andre svære følelser og tankemønstre ud på.

Vi fandt i samspil mellem samtale og hypnose ind til sagens kerne. Jeg har arbejdet med at forstå dele af mig selv, som har gået misforstået forbi. Vi har således både talt om filosofiske, psykologiske og sociologiske emner og tendenser i individer og samfund, men på grund af Katjas ærlige – men meget kærlige – forklaringer og spørgsmål, har jeg kunne forholde mig til noget mere konkret og nøgternt i en ellers irrationel sammenhæng.

Jeg har lært at give mere slip, være mere afslappet og bare VÆRE. Jeg har lært at observere mig selv, for på den måde at skubbe mig selv ud af det spor, som jeg var kørt fast i. En indre ro har indfundet sig. Ikke alle forandringer er nemme at sætte ord på. Jeg mærker bare en tydelig forandring i min måde at tilgå mig selv, som også viser sig i mit billede af verden. Det er som om, mit indre er blevet mere lyst.

Jeg er taknemmelig for den indsigt og de redskaber, som jeg har fået med!

/Anne-Sofie, 21 år

Tabt over 44 kilo på et år

1 år senere: 38 cm mindre om maven

Min sult styrer mig ikke længere

Hej Katja

Nu er der jo gået et år, siden vi sås første gang.

Mere præcist var det i søndags, og jeg synes lige du skulle ha’ en frisk update.

Jeg har nu tabt 44,2 kg og 140 cm fordelt på kroppen, de 38,5 cm kun på maven!

Jeg er s…. glad for resultatet!! Og virkelig stolt over min præsentation!

Du skal have tak for at hjælpe mig til det sted jeg er i dag, med et sundt forhold til mad og en sundere krop.

Nu “kun” overvægtig, ikke i fedmeklasse 2. Jeg er på vej mod normalvægtig.

Mvh D, en yderst tilfreds klient, stor smiler

/D, kvinde, 29 år og 44 kg. lettere

Red bull er fortid! Min krop har det godt igen.

Slut med energidrik: Tabt 18 kg.!

Red Bull er fortid! Min krop har det godt igen.

Jeg fik en dejlig mail fra 32-årige Line lidt over et år efter, at hun var klient hos mig.
Dengang var hendes store ønske at komme ud af sit meget store forbrug af energidrikken Red Bull, som hun drak 2,5 liter af om dagen! Det gav hende en underlig oppustet følelse i maven, hun havde taget på, havde uro i kroppen og fik tørre udslæt på huden. Hendes krop reagerede kraftigt på afhængigheden af energidrikken.
 
 
Hej Katja
Jeg ville bare fortælle dig, at siden jeg var ved dig sidste sommer, er jeg ikke bare kommet af med mit Red Bull problem: Du åbnede også noget andet i mig: Min spiritualitet. Og dette har hjulpet mig så meget! Min frygt for mørke er faktisk også stort set væk. Og efter mine sessioner hos dig, mærker og føler jeg mange ting med et meget åbent sind. 
En ny verden er åben for mig og en bonus uden Red Bull er, at jeg har tabt mig 18 kg., fået balance i kroppen og min pæne hud tilbage. Tak!
 
Mange hilsener Line

Tak for et super fedt forløb!

Mit forhold til mad: Mere ukompliceret

Hej Katja

Jeg vil gerne sige dig tak for et super fedt forløb!

Det har sat en masse ting i gang, og jeg føler mig – for første gang i mange år – fri af gamle bindinger og mønstre. Mit liv er i dag mere frit og ligetil og ikke på autopilot. Jeg får meget mere ud af mine dage og er generelt mere energisk. Mit forhold til mad er også mere ukompliceret, og det giver stille og roligt resultater.

Jeg vil helt sikker vende tilbage til dig, hvis jeg føler behov for det.

Tak for denne gang

/Kvinde, 44 år, Horsens (ønsker at være anonym)

Slut med Pepsi Max

Drak 2 l. om dagen

Nu drikker jeg vand

Jeg har fået tilladelse af Heidi til at skrive om hendes oplevelse med at slippe sine Pepsi Max vane.

Heidi kontaktede Klinge Hypnoterapi af flere årsager, blandt andet sin afhængighed af Pepsi Max. Hun var træt af at drikke 2 liter om dagen!

Hun følte en afhængighed af den søde smag, som hun meget gerne ville af med.

Og det kom hun!

Vi fik godt og grundigt lukket for vanen: Da hun kom 3 uger senere til sin 2. behandling havde hun ikke rørt en dråbe overhovedet, siden vi sidst havde set hinanden.

Hun var glad og lettet over at slippe af med sin irriterende vane, som hun længe havde kæmpet med, og som gav hende en følelse af at have mistet kontrollen.

Efter sine behandlinger med hypnoterapi føler Heidi, at hun igen har kontrollen over, hvad hun spiser og drikker. Og det er hun super glad for.

/Heidi ønsker at være anonym, bor i Syddanmark

Børn/unge

Hjælp til OCD og eksamensangst

Sluppet tvangshandlinger- og tanker

Glad mor sendte en besked til mig

Hej Katja

Sofie har stort set ingen ritualer før sengetid mere – hun kom og sagde, at hun havde “besluttet sig for ikke at ville gøre det mere” og at hun derefter har “kunne lade være”.

Mht. sin fremlæggelse havde hun mere ro i maven – eller som hun beskrev det: “Jeg troede ikke jeg skulle “dø” mere” – hun er fortsat ikke vild med det – men hun tænker selv, at det nok “bare er på et normalt niveau”, da ingen fra hendes klasse er super glade for at fremlægge.

Har sagt til hende, at vi kan kontakte dig igen – lige nu ser hun det an, men der er helt klart en forskel i hendes lille sind – tusind tak for nu 🙂

Er meget taknemmelig <3

/Mor til pige på 14 år

Eksamen blev en positiv oplevelse

Jeg havde ro i mine tanker og gav mig selv lov til at lave opgaverne i fred og ro.

Blokering før afgangseksamen

Louise skulle til 9. klasses afgangseksamen og var rigtig presset over det. Bange for, at hun ville blokere, som så mange gange før til eksamener og tests.

Hun fik én behandling lige inden de skriftlige prøver og skrev efterfølgende til mig omkring, hvordan det tidligere var inden eksamen, og hvordan det så havde været denne gang, efter hypnosen. Hun fortæller også om, hvordan hun oplevede selve sessionen.

Før:

Når jeg skal til skriftlig eksamen, bliver jeg rigtig urolig og kan slet ikke sidde stille. Jeg snakker kun dårligt og negativt om den eksamen, som jeg skal ind til. Jeg tænker det værste om opgaverne, der er i testen, og om jeg overhovedet kan klare det.

Jeg følte et rigtig stort tidspres til de skriftlige eksamener (specielt læsetest), fordi jeg var så bange for, at jeg ikke kunne nå det og gjorde mig selv helt stresset under testen, fordi jeg så tænkte så meget over, at jeg ikke ville nå det.

Jeg havde lidt svært ved at falde i søvn, fordi jeg tænkte på den kommende eksamen og kunne også godt nogle gange vågne tidligt om morgenen, fordi jeg var bange for at komme for sent.

Jeg kunne godt blive irriteret før eksamen på dem, som altid klarede sig godt og så brokkede sig over det, men det gjorde jeg også, og så bliver man træt af sig selv, fordi man bliver sur over noget så ligegyldigt.

I forhold til at kunne koncentrere mig inden og under eksamen, havde jeg rigtig svært ved det, fordi jeg tænkte på det værste omkring opgaverne og skabte derfor uro i kroppen.

Selve sessionen og hvordan gik det så:

Jeg synes, sessionen var meget behagelig og rar hele vejen igennem.
Man sidder bare og snakker om tingene, og det er godt at komme ud med. Selve hypnosen var rigtig rar, og man slapper meget af.

Jeg har fået nogle teknikker med til at skabe ro indeni – bl.a. har jeg lavet mit eget skjold, fordi jeg tit var meget negativ og påvirket af andre inden testen. Skjoldet gør, at alle dårlige kommentarer fra andre om testen og mine dårlige tanker preller af. Det gjorde, at jeg gik positivt ind til eksamen, hvilket gav mig et helt andet mindset omkring situationen!

Jeg lærte i hypnosen, at når jeg bliver stresset under eksamen, skal jeg tage nogle dybe vejrtrækninger og tænke på et godt sted. Det gav mig ro og fred til at arbejde videre.

Jeg blev meget mere positivt indstillet på testen, og det gav mig også mere energi til at udføre den godt, fordi jeg havde smidt alle de dårlige tanker væk.

Det føltes godt at gå ind uden nogen bekymringer og noget pres fra mig selv om, hvordan jeg skulle klare mig. Jeg havde sluttet fred med mig selv på en måde, så jeg følte, jeg gjorde det så godt, jeg kunne, når jeg kom ind til eksamen, uden at tænke på resultatet.

Eksamen blev til en positiv oplevelse, og jeg havde ro i mine tanker og gav mig selv lov til at lave opgaverne i fred og ro.

Det var en dejlig måde at afslutte folkeskolen på

Mange hilsner Louise

/Louise Skovgaard er 16 år og bor i Fredericia

Angst for ture, skole og prøver

15-årig: Glad og gåpåmod

Mail fra en lettet og ovenud lykkelig mor

(Klienten er en dreng på 15, der har haft det svært med at skulle stå frem foran andre f.eks. til  sin konfirmation og i skolen. Han har kæmpet med store angst-problemer, der betød, at han kastede op, ikke kunne koncentrere sig og begyndte ikke at ville i skole eller på ture med skolen. Han går i 9. klasse).

Kære Katja

Tusind tak fordi du spørger, hvordan det går.

Jeg synes, det går godt. Vi var til opfølgningsmøde på skolen med PPR, skoleleder, klasselærer og psykolog her forleden, og de synes, han begynder at følge bedre med i timerne.

Her i weekenden var vi på tur i København. Han har ikke vist tegn på angst en eneste gang! Vi har både været på Strøget med en milliard mennesker og i Tivoli. Hold op hvor er det skønt, at han kunne slappe af og nyde miniferien, uden at være bange for angst. Det er FANTASTISK!

Opfølgning efter terminsprøver halvanden måned senere:

Så kommer der lige en opfølgning fra terminsugen. Den gik over al forventning.

Selv i et af sprogfagene, som han normalt har svært ved, knoklede han igennem. Vi fik en stolt dreng hjem hver dag.

Der var selvfølgelig nervøsitet og første dag var der også en pose med, hvis han skulle kaste op. Men det nåede slet ikke at kamme over, og han fandt roen, når han fik sat sig på sin plads i lokalet. Så alle dage blev gennemført, og vi har aldrig set ham knokle så meget i skolen! Han brugte hele tidsrummet og fik også læst og og korrigeret. Han har fået sin første karakter, det var i dansk stil, og han fik 7. Det er helt fantastisk. Det har helt sikkert udviklet ham, at han kunne gennemføre sådan en terminsuge.

Jeg har anbefalet dig til flere, jeg kender. Når man ser den udvikling, der er sket, så er det helt fantastisk.

Kærlig hilsen en meget lettet mor, der er ovenud lykkelig over, at terminsugen blev en succes

/Mor til klient på 15 år, de ønsker at være anonyme

Kæmpede med stor eksamensangst

Prøver, 2g: Rolig og meget glad!

Gråd til glæde: Sofie kæmpede med eksamensangst

Sofie er 17 år og går i 2g. Hun har kæmpet meget med nervøsitet og eksamensangst, både i folkeskolen og nu på gymnasiet.
 
Sofie havde en rigtig dårlig oplevelse til en mundtlig prøve i 1g, som sad dybt i hende. Hun har ofte følt, det har været hårdt at gå på gymnasiet. Men Sofie er en fighter og vil gennemføre!
 
Vi nåede 3 sessioner inden corona-lockdown, december 2020. Da der var gået halvanden måned besluttede vi at gennemføre en 4. session online, da Sofie og jeg nu kendte hinanden og var trygge ved processen. Sofie skulle op til SRO mundtlig samt engelsk terminsprøve og ville meget gerne i mål med at kunne gennemføre.
I den sidste session trænede jeg også afslappende åndedrætsøvelser med Sofie, så hun bliver endnu bedre til at berolige sig selv, når kroppen begynder at spænde op og blive nervøs.
 
Ugen efter prøverne skrev Sofie til mig:
Hejsa Katja
 
I onsdags og torsdags gik det rigtig godt!
Til SRO den mundtlige, var jeg spændt men alligevel rolig og meget glad under samtalen – hvilket min lærer kommenterede på: At jeg var dejlig at se på 

Jeg fik 7, så jeg er meget glad!

I torsdags til den engelske terminsprøve følte jeg mig ikke nervøs eller noget – men at det bare var noget, der skulle overstås. Jeg har ikke fået tilbagemelding på den endnu, men jeg blev tilfreds med opgaven.

 
I alt kan jeg kun sige at vores afsluttende samtale i mandags hjalp mig meget. Jeg prøvede også det med vejrtrækningen, hvilket hjalp, tak 
 
Tusind tak for din hjælp!
 
Med venlig hilsen Sofie
Jeg har fået lov til at dele Sofies ord. Så andre kan læse, at jeg kan hjælpe, hvis man kæmper med en eksamensangst, der kan være lige ved at få en til at give op nogle gange.
 
//Sofie, 17 år, Tørring

Jeg var også bange for at sove

Min skoledag er blevet god igen

“Da jeg kom til dig, var jeg meget ked af at gå i skole og havde det bare svært ved at skulle i skole, specielt i forhold til venner… og så var jeg også bange for at sove.

Du gav mig nogle redskaber til at kunne sove trygt om aftenen, en lydfil  og min skytshund – og skytshunden hjælper mig stadigvæk.

Min skoledag er også blevet god og nu går der langt tid imellem, at jeg græder.”

C på 12 år har fået hjælp til at skrive sin tekst med hjælp fra mor, der supplerer:

“Jeg har som mor oplevet en meget gladere dreng og at have Katja som hjælp var en enorm stor støtte, fordi nogle gange er vi forældre følelsesmæssigt for tæt på!

C lærte også af Katja, at man har et ansvar selv. At der er nogle ting, man skal arbejde med, alle andre kan ikke gøre det for en.

C og jeg kan kun give vores bedste anbefalinger til Katja.

Vi har booket tid endnu engang – denne gang er det for at få hjælp til, at C ikke er så bange for at fremlægge i skolen.”

Teenagedatter fået livslysten tilbage

Katja sporede sig hurtigt ind på os som familie

Teenagedatter fået livslysten tilbage!

Vores teenagedatter har været i behandling hos Katja. Mobning og udelukkelse fra fællesskabet i skolen havde ført til meget lavt selvværd, angst og selvskadende adfærd. Allerede efter 1. behandling mærkede vi en tydelig, positiv forandring. Som familie var vi havnet i et vakuum af ked-af-det-hed og magtesløshed, og vi var kørt fast i måder at tale til hinanden på, og omgåes, der bare ikke gjorde noget godt for nogen, selvom vi egentlig gerne ville det bedste for hinanden.

Katja fik hurtigt sporet sig ind på os, og gav nogle rigtig brugbare råd, så vi sammen kunne stå stærkere som familie.

4 behandlinger senere har vores datter fået livslysten og -modet tilbage, og hun har ikke brug for at skade sig selv længere!

Selvfølgelig er der stadig op-og nedture, hun er teenager, men hun tackler det på en ny og fornuftig måde, når hun møder modgang.

Af hjertet TAK Katja, fordi du lyttede og så os.

Og tak er kun et fattigt ord, det dækker slet ikke her… du har gjort så stor en forskel for vores familie, og ikke mindst for vores datter!

Mange kærlige hilsner fra hele familien

Du sagde, jeg var stærk indeni, det hjalp mig

Jeg klarede at blive i skolen, trods konflikter derhjemme

“Du sagde, jeg var stærk indeni, det hjalp mig”

En ung pige opsøgte mig i starten af 2018 med blandt andet angst for at være alene, mareridt med ”mørke mænd” og med en baggrund i et meget konfliktfyldt hjem. Det var svært at holde koncentrationen i skolen pga. hovedpine, uro og indre stresstilstand. Det lykkedes heldigvis at færdiggøre 10. klasse og til sommer blinker studenterhuen, når HF færdiggøres.

Den unge pige, der i dag er 19 år, ønsker at være anonym. Hun sendte for nylig en opdatering, da hun gerne vil dele sin historie med andre unge mennesker, der synes, livet kan være hårdt. For hun vil gerne vise, at selvom hun fortsat arbejder med sig selv – og selvom tingene stadig er hårde indimellem – så er der hjælp at hente og håb forude.

Jeg var 17 år, da jeg startede hos Katja. Jeg kom med en rygsæk fyldt med problemer, pga. en vanskelig opvækst. Katja hjalp mig med at få en større tro på mig selv, så jeg i dag handler, i stedet for at være passiv. Jeg deltager også mere aktivt i det sociale liv nu.

Katjas behandlinger har hjulpet mig til at klare skærene til i dag, hvor jeg bor i egen lejlighed, har klaret 10. klasse og snart er færdig med HF.

Katja har betydet meget for, at jeg har fundet en styrke indeni mig selv, som jeg har brugt, når det var nødvendigt. Jeg har også fundet mine ressourcer frem, som jeg jo har haft hele tiden – men som var svære at få øje på, uden hjælp.

Jeg er slet ikke færdig med at få “ryddet op”, jeg har blot en lille pause nu. Jeg vil benytte mig af Katja igen, når jeg er klar til at tage de næste skridt videre.

Det bedste jeg har gjort!

Koncentrationsbesvær og mavesmerter, Villads 7 år

Villads havde meget svært ved at sidde stille og koncentrere og fordybe sig i længere end 10 min af gangen.
Han klagede rigtig tit over mavesmerter og havde svært ved at komme af med sin afføring. Jeg valgte at søge hjælp ved Katja, og det er det bedste, jeg nogensinde har gjort!

Da vi kom til Katja første gang var det lige inden en indlæggelse på 2 uger, hvor Villads skulle gennemgå en masse undersøgelser og prøver osv. Villads havde meget lavt selvværd, og jeg ville rigtig gerne ruste ham til, han skulle indlægges og igennem nogle lidt trælse ting.

I starten af sessionen var vi som forældre med inde ved Katja, men efter lidt tid følte Villads sig tryg nok til at være der alene sammen med Katja. Vi kom ind for at være med i slutningen også, og vi kunne tydeligt mærke på Villads, at han havde haft en god oplevelse derinde.

Villads og jeg blev indlagt og under indlæggelsen brugte vi en hypnose lydfil fra Katja til at skabe stunder til ro, da Villads var meget oppe at køre inde på sygehuset. Da vi kom hjem og maven var i bedring, bad jeg om en session mere hos Katja, så Villads kunne få endnu mere gavn af det. Villads havde også en tendens til at blive meget frustreret og hidse sig voldsomt op, og det var dette jeg gerne ville have hjælp til, så Villads kunne takle det bedre.

Jeg er helt overbevist om, at Katja har hjulpet Villads til at tro meget mere på sig selv samt givet ham mere ro i sin krop ved at give ham nogle rigtig gode redskaber, han kan gøre brug af.

Villads’ klasselærers første kommentar efter, at han havde været hjemme i en uge i skolen efter indlæggelsen, var også, at han var en helt anden dreng. Han var meget bedre til at sidde stille og kunne koncentrere sig meget bedre og i længere tid af gangen. Vi oplever stadig Villads’ vredesudbrud, men der er blevet længere imellem dem.

Det er helt fantastisk, så dygtig Katja er til at få børns tryghed og loyalitet. Man er som forældre helt trygge ved at overlade sin guldklump i hendes hænder. Villads nævner tit Katja og snakker rigtig positivt om hende, og han har været hos hende to gange.

/Jane Engelbreth Yderholm, mor til Villads på 7 år, Børkop

Input fra Katja

Første gang Villads var hos mig, sad han og tegnede, mens vi talte sammen om, hvordan han har det. Han havde tegnet et næsehorn. Så begyndte vi at sætte ord på, hvordan det føltes at være Villads, ud fra tegningen. Og jeg fik lov til at skrive, hvordan han havde det bl.a. i hovedet og i maven, og hvordan han blev øm og træt i benene, når det gjorde ondt i maven. Vi gav følelsen i maven en farve: Rød er forfærdeligt, orange er mellem og grøn er rigtig godt. De farver anvendte jeg senere i hypnosen, da de nu gav mening for Villads.

Da Villads var hos mig 2. gang, tegnede han igen: Denne gang en glad og skøn tegning af Raffi, som han har haft hos sig inde ved mig. Og han var pavestolt over selv at kunne skrive Raffis navn på tegningen.

Jeg er så heldig, at Villads og Jane har givet mig lov til at fortælle Villads’ historie samt bruge hans tegninger. Han er en fantastisk dreng 

Angst/fobier

Hjælp til OCD og eksamensangst

Sluppet tvangshandlinger- og tanker

Glad mor sendte en besked til mig

Hej Katja

Sofie har stort set ingen ritualer før sengetid mere – hun kom og sagde, at hun havde “besluttet sig for ikke at ville gøre det mere” og at hun derefter har “kunne lade være”.

Mht. sin fremlæggelse havde hun mere ro i maven – eller som hun beskrev det: “Jeg troede ikke jeg skulle “dø” mere” – hun er fortsat ikke vild med det – men hun tænker selv, at det nok “bare er på et normalt niveau”, da ingen fra hendes klasse er super glade for at fremlægge.

Har sagt til hende, at vi kan kontakte dig igen – lige nu ser hun det an, men der er helt klart en forskel i hendes lille sind – tusind tak for nu 🙂

Er meget taknemmelig <3

/Mor til pige på 14 år

Farvel til tvangstankerne

Ung mand med angsttanker på repeat

Nu er de stille og roligt forsvundet

Hej Katja

Jeg vil bare lige sige, at jeg har fået det endnu bedre siden, vi snakkede i telefon sammen sidste gang, så det er skønt! Håber alt er vel os dig også 🙂

Jeg har lavet et lille skriv til dig, som andre forhåbentlig kan få glæde af at læse: 

Jeg valgte at kontakte Katja, eftersom jeg havde angst med nogle tvangstanker, som kørte på repeat. Det påvirkede min daglige dag drastisk på daværende tidspunkt.

Katja har været en store hjælp!

I forløbet kunne Katja komme ind til kernen af problemet og dermed hjælpe med at få tvangstankerne til at forsvinde stille og roligt. Det har været med til at dæmpe angsten og tvangstankerne drastisk.

Jeg kan dermed på det varmeste anbefale Klinge Hypnoterapi.

/23-årig mandlig klient, studerende

Dartitis… kan det behandles?!

Når kroppen låser fast

Fik hjælp til sin sportsgren dart

For ca. 1 års tid siden blev jeg ramt af dartitis, som bevirkede, at jeg låste i armen og kun med meget besvær fik afleveret pilene i skiven.
Jeg gik fra at have været en habil dartspiller til ikke at ane, hvor pilene ville ramme. Det bevirkede, at jeg blev nødt til at stoppe og forsøge at finde en løsning.
Mange gode råd og teknikker fra mine holdkammerater og venner i klubben hjalp desværre ikke.
Som en sidste udvej blev jeg anbefalet at kontakte Klinge Hypnoterapi og allerede efter 2 behandlinger var der så store fremskridt, at jeg er begyndt at spille igen!
Stor tak til Katja som formåede at hjælpe mig, ikke bare i hypnosen, men også med teknikker til fremover at takle dartitis, hvis der skulle blive brug for det.

Mine varmeste anbefalinger til Katja.

/Claus Vinding, spiler dart i Gentofte Dartklub

Endelig fandt jeg noget, der virker

Har prøvet et utal af psykologer

Først hos Katja kom en markant ændring

Jeg blev anbefalet hypnoseterapi af en karrierecoach som personligt havde haft virkelig god erfaring med det selv. Jeg har for ca. 20 år siden været udsat for et traume, som påvirkede mig dagligt i så stor en grad, at jeg var angst hver dag.
Jeg var hos Katja 3 gange og allerede efter 2. gang skete der en markant ændring – jeg mærkede en ro i kroppen, jeg nærmest aldrig før har følt – ikke engang i min barndom. En følelse af komplet ro og velvære.
Det har ændret rigtig meget for mig i min hverdag, og jeg er dybt taknemmelig.

Jeg plejer at sige, at Katja kan trylle, for det føles sådan. Ingen af de 4 psykologer, jeg har lagt utallige timer hos gennem tiden, har kunne gøre noget særligt for mig. Men det kan Katja.
Hun er omsorgsfuld og super professionel og man er altid dejlig tryg i hendes hænder. Lokalerne er lyse, rolige og rene.

Jeg er nu gået i gang med mit andet issue omkring et noget dysfunktionelt forhold til mad, jeg meget gerne vil rette op på nu, når vi er så godt i gang. Jeg håber og tror på, at jeg kan skrive samme gode historie omkring denne behandling hos hende efter endt forløb.

Mine varmeste anbefalinger herfra.

/Kvinde i start 40’erne, arbejder indenfor HR

Da jeg sagde farvel til angsten

Altid var angst min følgesvend

Nu er der åbnet op til helt nye ting

Jeg fik denne fuldkommen åbne og ærlige besked fra en klient, der har kæmpet en næsten ulig kamp mod angst. En angst, der havde indvirkning på alle fronter og som var så hård at kæmpe med. Hun ønsker at andre får at vide, at der faktisk er hjælp at hente, når man vover at række ud og sige det højt i trygge rammer.

Da jeg måtte sige farvel…

Jeg har så længe, jeg husker, haft en tro følgesvend, den gjorde mig både tryg og usikker, men den måtte gå, for jeg kunne ikke have den mere.
Det var nok først for 5-6 år siden, jeg blev bevidst om, hvad denne her ”ven” var for en, jeg blev simpelthen så dårlig, at jeg måtte til lægen. Kunne ikke holde ud at trække vejret. Lægen sagde, jeg havde angst og nu havde min ”ven” fået et navn og den blev passet rigtig fint med piller hver morgen, psykologsamtaler hver mandag og alle spurgte, om den havde det godt. Og nej, den havde det ikke godt, faktisk dårligt – intet virkede, jeg var lammet i mange situationer og mit liv blev rigtig besværligt!
Jeg kan ikke tage en elevator, køre på motorvej, flyve, gå langt hjemmefra uden ”overlevelsesudstyr”. Jeg kan ikke tage til koncert, spise slik i biografen (hvis jeg nu bliver kvalt), jeg kan ikke være nogle steder med højder. Men jeg kan ryge! Ryge, så jeg rigtigt kan mærke min dødsangst: Slår mit hjerte, kan jeg synke, mon jeg bliver lam af en blodprop.

Jeg har en ledende stilling med 70 ansatte, passer 150 kunder, folk beskriver mig som glad, rolig, energifyldt. Der er kun 2 mennesker i verden, der ved, hvordan jeg har det. Og den ene er mig selv.

Til sidste session fjernede vi min sidste angst, den første uges tid havde jeg det faktisk som om, en var død. Jeg var helt ensom, blev ved med at tjekke, om den nu endelig var væk. Det var den…

Katja kunne jeg være ærlig overfor, hun hjalp mig, jeg blev tryg og ærlig, lige pludselig forstod jeg, at jeg ikke fortjener at kæmpe altid.

Jeg er blevet et gladere menneske, en bedre mor, en bedre kæreste og chef. Men vigtigst af alt er jeg blevet bedre ved mig selv.
I dag gør jeg alt det, jeg ikke turde før. I skrivende stund sidder jeg på et fly og hygger mig med mine børn, jeg har lige spist hele den portion mad, jeg har fået serveret – uden at få den galt i halsen, smiler. Og jeg har ikke røget i næsten 5 måneder.

Jeg vil give Klinge Hypnoterapi 10 ud af 10 stjerner <3

/Kvinde i slut 30’erne, ønsker at være anonym

Endelig bestod jeg køreprøven

Var dumpet flere gange

Har også hjulpet på andre udfordringer

Katja er helt utrolig dygtig og empatisk. Hun har virkelig hjulpet mig på vej med diverse udfordringer lige fra nervøsitet over min køreprøve (efter at været dumpet flere gange) til personlige udfordringer i hverdagen.

Hypnosen og samtalesessionerne har ikke alene hjulpet mig på rette vej, men jeg har også fået forskellige teknikker med i mit forløb, som jeg nu aktivt selv kan bruge. Teknikker, som fik mig til endelig at bestå min køreprøve!

Kan virkelig anbefale Klinge Hypnoterapi, endda til de mindste udfordringer man døjer med.

/Cecilie, 18 år, Odense

Stress og afmagt resulterede i angst

Hypnosen åbnede masser af godt

Det var som at tage på eventyr ind i sig selv

Efter en lang periode med vedvarende stress og afmagt, udviklede jeg angst som frarøvede mig min frihed og lyst til noget som helst.

Det at gå til en psykolog gav mig ikke den store indsigt. Det var for mig tid til at prøve noget nyt, derfor henvendte jeg mig til Katja.

Den første gang jeg skulle møde Katja, var jeg ramt af panik og tvivl, men dette ændrede sig hurtigt efter et par minutters snak. Jeg følte mig mødt med åbne arme. Katja sporede sig hurtigt ind på de ting som gik mig på, og jeg følte mig tryg og hørt.

Spændingen og nervøsiteten omkring hypnosen var stor, men det var som at tage på eventyr ind i sig selv, og se tingene fra et neutralt perspektiv.

Hypnosen har løsnet og åbnet op for en masse gode ting i mig, og har fået mig til at opdage nye sider af mig selv, samt imødekomme nogle af de ting jeg har undertrykt.

Jeg er siden mine 4 behandlinger blevet mere bevidst om mine grænser, hvad der trigger mig og min angst. Behandlingen har fjernet store dele af angsten, som har bygget sig op i mange år.

Det har åbnet en masse nye døre og positive ting at arbejde med. For mig har det været 4 spændende og behagelige behandlinger, og jeg synes helt klart at flere burde prøve det.

//Maksim, 30 år, Fredericia

Bange for at køre bil

Jeg kørte endda hjem til jul!

Tør endelig køre bil igen

Mette fik kørekort, da hun var 18 år… men har stort set ikke brugt det siden. Og nu er hun 24.
Hun var meget utryg ved at køre, stivnede og fik hjertebanken.
Til sidst turde hun slet ikke sætte sig ud i en bil og køre afsted.
Det var hun virkelig træt af! Derfor kontaktede hun mig for at få hjælp til at køre bil igen.
Da jeg opsøgte Katja havde jeg ikke kørt i mange år og så mig efterhånden som ‘en, der bare ikke kører bil’.
Jeg stivnede af skræk ved tanken og var skeptisk over, om nogen overhovedet kunne hjælpe. Det kunne Katja!
Hendes rolige væsen fik mig hurtigt til at føle mig tryg i hypnosen, og jeg mærkede en tro på mig selv som bilist, jeg ikke havde turde håbe på.
Så jeg vil sige tak for et godt forløb og fortælle, at det har været en STOR hjælp.
Jeg har nu været ude at køre flere gange og tilmed hjem til jul, hvilket betød rigtig meget.
Der er stadig et stykke vej, men jeg havde aldrig forestillet mig, at det skulle gå så godt, som det gør nu. Resten er blot øvelse.
Tak for hjælpen – kæmpe tak – og godt nytår.
Med venlig hilsen Mette
//Mette, 24 år, bilist

Vildt imponeret, bestod ved første forsøg!

Var presset og ængstelig ved kørsel

Mærker stor forskel nu

Maria på 28 fra Viborg kontaktede mig, da hun havde en fornemmelse af, at jeg var den rette til at hjælpe hende efter at have kigget på min hjemmeside. Og det fik hun heldigvis ret i.

Ved tanken om den forestående køreprøve havde hun i en længere periode følt sig decideret angst med pressen for brystet og grådanfald. Hun overtænkte situationen, og når hun sad bag rattet, blev hun så nervøs, at hun ikke kunne tænke klart hvilket betød, at hun mistede overblikket.

4 dage efter 1. session skrev hun til mig:

Hej Katja

Tak igen for sidst!

Jeg skriver lige for at fortælle, at jeg bestod min køreprøve på første forsøg, det er helt utroligt! Jeg kan mærke en stor forskel efter din behandling og vil meget gerne booke en session til.

Bedste hilsener, Maria

… og så bookede vi selvfølgelig en session mere for at arbejde videre med problematikken “angst”, som vi havde fat i ved første session. Efter 2. session skrev Maria:

Hej Katja

Tusind tak for din hjælp igen, jeg kan allerede mærke virkningen, og det har bare givet mig så meget mod på fremtiden.

Jeg er så glad for, at jeg opdagede netop dig og din klinik og er vildt imponeret over dit arbejde.

Jeg tænker, vi nok støder på hinanden igen! 

De bedste hilsner, Maria

//Maria, 28 år, glad bilist

Havde ikke klaret stævnerne uden hypnose

Ja, jeg har haft rideangst.

Og nu jeg laver et opslag omkring det, fordi jeg føler, der er noget, I er gået glip af!

… sådan skrev Kristine på 14 år på sin Instagram profil, efter sit forløb ved mig. Hun fortsatte:

Her for 1 måned siden startede jeg til hypnose for rideangst.

Jeg kunne til sidst ikke have en eneste ridetur uden, at jeg overvejede at stige af eller begyndte at græde… jeg var SÅ bange, for Jack er ung, han er ikke en ældre erfaren hest, han er ikke færdig som unghest i hovedet, så han begyndte at lave lidt unoder. Jeg blev mega bange for den mindste ting, han lavede forkert. Selv hvis han bare misforstod mit signal.

Efter jeg har været i hypnose 2 gange, har det virkelig hjulpet! Jeg ville aldrig kunne have håndteret de to stævner, vi har været til siden. Heller ikke nogle af træningerne, vi har haft, hvis ikke jeg havde været til hypnose!

Jeg har virkelig rykket min selvtillid, og jeg er så glad for, at det endelig lykkedes.

Jeg synes, I skal vide, at alt mellem mig og Jack ikke er en dans på røde roser. Alle kan ha’ brug for hjælp indimellem. Og jeg havde bare brug for lidt mere hjælp, end jeg selv troede.

Ja, mig og Jack har mega meget succes på stævnebanerne, og det er virkelig en drøm! Men jeg har kæmpet lige så meget med det som alle andre.

Håber, I vil forstå, for det her har virkelig været en stor forandring for Jack og mig.

Kristines mor, Lene Jacobsen, slog følgende anmeldelse op på facebook @klingehypnoterapi:

Har haft min datter i hypnose hos Katja, da hun havde fået rideangst.

Allerede efter første gang kan vi se forandring under ridning, hun er mere rolig og tryg ved at være på ponyen,.

Efter anden gang rykker de sig gevaldigt sammen og kun gode og positive rideture.

Vi er på vej i den rigtige retning takket være Katja og hendes hypnose. 5 stjerner herfra!

Et par måneder senere, opfølgende mail fra Lene:

Hej Katja.

Vil lige fortælle, at det bare går så godt for Kristine og hendes pony, hun har kun gode ture med ham nu. Det er så dejligt.

Hun sagde i går, at hun kunne mærke, at hun ikke så nemt bliver sur mere, smiler.

Hendes første stævne udenfor gik også super godt, hun rider ude, når vejret er til det.

Tak endnu engang.

Hilsen Lene

Tak til Kristine og hendes mor Lene for at have fået lov til at dele deres oplevelser her på siden. 

Jeg var sikker på, min flyskræk var groet fast på mig

Jeg skriver til dig fra flyveren! Jeg gjorde det!

Overvandt frygt med din hjælp

Mail fra Pernille, juli 2019:

Hej Katja

I can’t believe it, but i did it!! Jeg skriver denne mail til dig lige nu, mens jeg sidder i flyveren og har den vildeste optur over, at jeg gjorde det! Jeg overvandt min flyskræk med din hjælp, og nu har jeg ikke bare klaret det, men faktisk klaret det til bravour – uden hjælp fra andre, uden frygt – bare med ro, glæde over ferien og den fuldstændigt uovervindelige følelse af at have overgået sig selv!

Jeg glæder mig vanvittigt til at se alt det smukke, ferien har at byde på.

Ha den dejligste sommer og tusind tak for alt det, du har gjort for mig, jeg havde ikke kunne gøre det uden dig.

Udtalelse fra Pernille, juni 2019:

Første gang, jeg talte med Katja i telefonen for at afstemme behov og forventninger, kunne jeg allerede dér mærke hendes energi og høje faglighed. Jeg havde en flyskræk, som jeg var sikker på, var groet fast på mig, og som jeg aldrig skulle slippe af med igen. Jeg gik til gengæld derfra med en AHA-oplevelse og fornyet energi og mod.

Uanset, om man anser hypnose for “alternativ behandling” eller ej, behøver man intet andet end at overlade sin indre stemme til Katja og tro på sig selv. Jeg kom af med min flyskræk og HVIS JEG KAN, SÅ KAN ALLE!

Jeg vil til hver tid anbefale Katja Klinge til alle, også selvom man kun overvejer én session hos hende. Man får så meget ud af det!

/Pernille, 27 år

Flyveturen gik fantastisk, 1000 tak

Jeg er flyskræk, kan du hjælpe?

Planlagde altid bilferier i stedet for

Hej Katja

Flyveturen gik fantastisk, tusind tak for hjælpen!

Jeg kunne nærmest glæde mig som om, vi skulle køre i egen bil.

Med venlig hilsen Jesper

Jesper kontaktede mig få dage inden, han skulle ud at flyve, fordi han havde det dårligt ved tanken om den kommende tur. Faktisk havde han i en del år prøvet at tilrettelægge familiens ferier, så man kunne køre i stedet for at skulle op i en flyvemaskine…

78 år, føler tryghed og glæde igen

Det er aldrig for sent at få det meget bedre

Lilli er fuld af liv og humor

Lilli på 78 henvendte sig til mig, da hun var bange, når hun skulle transporteres til bl.a. undersøgelser og besøg hos familien.
Efter i alt 4 behandlinger var det en meget mere fri og glad kvinde, der sad overfor mig: Hun berettede, hvordan hun nu kunne sludre med chaufføren under kørsel, at hun slet ikke kiggede på speedometeret. At hun følte sig meget mere rolig og fri under kørsel.
Vi har haft nogle rigtig gode samtaler undervejs, og gennem hypnosen fandt Lilli ind til en tryghed og næsten barnlig glæde indeni sig selv. En følelse af at være mere fri til at være dén, hun er. En kvinde fuld af liv og humor!
Det var en fornøjelse at lære Lilli at kende, og jeg er glad for at have fået lov til at dele hendes tilbagemelding hér på min side. Også for at fortælle andre, at det aldrig er “for sent” at få det bedre og blive gladere – det har ingen alder.
/Lilli, 78 år, Sydjylland

Eksamensangst...: Nu på scenen med Chili Klaus!

Eksamensangst, tæt på drop-out

Sover også rigtig godt om natten

Louise henvendte sig pga. sin store eksamensangst. Den fyldte så meget, at hun har været tæt på at ryge ud af sit sygeplejerskestudie, da hun ikke kunne gennemføre sine eksamener. Hun havde samtidig svært ved at fokusere på læsningen, tankerne røg i mange andre retninger. Louise har generelt også haft svært ved at slappe af og sove om natten.

I april kom der en mail fra Louise:

Hej Katja.

Jeg vil gerne fortælle, hvordan det går

Skolen har rykket eksamenerne, så jeg har ikke “prøvet” det hele af endnu – desværre.
Jeg kan dog mærke en forskel, når jeg læser lektier, der er mere fokus omkring det, jeg på det tidspunkt har gang i, og mine tanker flyver ikke hen på opvaskemaskinen, der skal tømmes eller vinduer, der skal pudses.

Min kæreste har flere gange nævnt, at han synes, det er rart, at jeg er blevet bedre til at være doven ind imellem  Dette volder mig dog stadigvæk lidt problemer, ha ha, men prøver.

Selvom jeg ikke har prøvet tingene af endnu ift eksamen, har jeg fået en lille forsmag på det, da jeg flere gange har snakket foran store forsamlinger (stadig ikke yndlings, hvis du forstår). Sidste gang var i sidste weekend, hvor jeg var på scenen med Chili Klaus, noget jeg normalt ville have hoppet ud af vinduet for at blive fri for! Men når 200 mennesker sidder og klapper – ja, så endte jeg på scenen med manden. Det var en okay oplevelse, jeg døde i hvert fald ikke af det, men jeg har det stadigvæk sådan, at jeg nok ikke lige i morgen springer ud som stand-up komiker eller foredragsholder, smiler

Smiler ofte, når jeg kommer forbi ting, der har en fin lys lilla farve, og så tænker jeg tit på den følelse, jeg havde, da jeg lå på ”divanen”, sådan en rar og næsten hjemlig følelse, som jeg næsten kunne gå hen og blive lidt afhængig af.
Jeg sover rigtig godt om natten – jeg tror ikke, jeg har mere afbrudt søvn end så mange andre. Føler jeg er udhvilet, når jeg vågner.

Jeg er begyndt at træne – da jeg føler, jeg havde brug for at komme af med noget energi, hvis jeg skulle kunne slappe af og være kæreste på en helt “normal” måde. Og med træning gør jeg også noget godt for mig selv, og det er egentlig dér, mit fokus er.

Med venlig hilsen Louise

/Louise Noesgaard, Vejle

Nu tør jeg spise nye ting!

Slut med kræsenhed!

Jeg fulgte op med Simone efter hendes forløb for kræsenhed. Vidste, hun havde været til en konfirmation, der tidligere udfordrede hende meget pga. den mad, der skulle serveres.

Hej Katja

Det går godt, og jeg føler mig generelt lettere.
En ting, som bare kører ind, er ananas – er overasket over, det smager så godt
Har prøvet lidt forskellige meloner, men synes det bliver meget sødt.

Til konfirmationen følte jeg, at jeg ikke skulle bekymre mig om, hvis der røg ærter med på tallerkenen, eller hvad der var blandet op i pastasalaten. Selvom det er ikke er noget, jeg synes, der smager vildt godt, så kan jeg spise det. Selv min kusine opdagede, at jeg spiste ting, som jeg normalt ikke vil røre. 

Min kæreste og jeg var en dag ude at spise i Skanderborg. Vi kender ikke byen, så vi gik bare ind på den første restaurant, vi så. Det viste sig at være en tapas restaurant, og der havde vi fået os sat. Så der var ikke andet for end at kaste sig ud i det!

Her var der i alt 6 små retter. De 4 med forskelligt kød (steak, laks, noget andet, jeg ikke ved, hvad er) fik jeg spist. Der var en ret, med kikærter blandet op med noget tomathalløj, hvilket jeg også fik spist noget af. Fik samtidig smagt forskellige grøntsager. Den sidste ret fik jeg slet ikke rørt, da jeg var mæt af nye smage. 

Bekymringer om at være kræsen er her ikke så meget mere, fordi jeg tør at prøve nye ting, så kan det godt være jeg ikke bryder mig om det, men kan sagtens spise det.  

Føler mig også mere tilpas

Hilsen Simone

/Simone Vestergaard, Silkeborg

Flyskræk før tur til Rom

Vejrtrækningsøvelserne hjalp mig fantastisk

Der kom en mail fra Jonna…

Hej Katja.

Lige en hilsen fra mig.

Jeg har haft den skønneste tur til Rom. Det gik så fint med begge flyveture. Ingen flyskræk!

Jeg brugte din lydfil dagen før og inden vi lettede, og da vi landede.

Vejrtrækningsøvelserne hjalp mig helt fantastisk.

Jeg er meget taknemmelig for din hjælp. Tusind tak!! Og rigtig god påske til dig.

De bedste hilsner fra Jonna

/Jonna Lindegaard Broe, Odense

Forløb mod højdeskræk fjernede min flyvefobi

Panikangst ved flyvning er væk!

Lettelse at kunne flyve igen

I am flying high!

Efter et forløb med hypnose hos Katja mod min højdeskræk, er jeg nu også “kureret” for min angst/fobi for at flyve!

Det er efter mange år med nærmest panikangst, når flyveturen var booket og dagen kom, og så den mest ubehagelige følelse tog fart.

Hold nu op en lettelse, jeg har været på den mest befriende tur ever!!

Ingen opkast! Ingen MAX puls helt oppe i halsen! Og fuldkommen “nede” på jorden ved bare at sidde og nyde turen over til London.

Jeg skal ud at flyve meget mere nu

Jeg tænker bare, hvorfor har jeg ikke sparet mig selv for alt det og fået stoppet den her fobi/angst længe før nu?! Tusinde mange tak for, at jeg er endelig kommet ud af min lange og mest frygtede fobi/angst.

Så nu skal jeg dælme bare ud at flyve meget mere.

Har du det på samme måde som mig?

Så gør dig selv den store tjeneste, at få Katja til at hjælpe dig med at komme af med din store angst, og gør din oplevelse meget mere behagelig og befriende.

/Mia Hougaard Madsen, Vejle

Havde akut angst ved kørsel

Overrasket over så hurtig positiv effekt

Føler mig mentalt parat, afslappet ved kørsel

Under en periode hvor jeg var stærk stresset grundet dødsfald i nær familie og optakt til skilsmisse, opstod der akut angst, når jeg kørte bil. Angsten kom primært ved behov for overhaling og kørsel over broer. Angsten blev forstærket i føre med dårlig sigtbarhed og ved kørsel i mørke. Med tiden blev det sådan, at tanken om angsten kom til at fylde allerede før en køretur.

Jeg havde prøvet forskellige behandlingsformer herunder besøg hos psykolog, hypnose via app, mindfulness og masser af sport/motion.
Disse tiltag havde blandet positiv effekt på problemet, som desværre aldrig forsvandt, hvorfor angstanfald pludselig kunne opstå.

Resultat efter mit forløb ved Katja:

Afslappet følelse ved kørsel, ingen negative tanker før kørsel og en mental parathed til at imødekomme de negative tanker om angsten.
Jeg er meget positiv overrasket over effekten af den behandling, som jeg modtog hos Katja.

Om forløbet:

Efter en grundig snak med Katja, aftalte vi et forløb med 4 sessioner.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle eller kunne forvente, jeg har aldrig været i hypnose før. Var måske også en smule skeptisk, men jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville stille spørgsmål ved hypnosens virkning og i stedet imødekomme behandlingen med åbent sind. Allerede efter den første session mærkede jeg en positiv effekt, som jeg havde svært ved at tro på.

Jeg oplevede gennem de 4 sessioner, at Katja var meget fokuseret på at hjælpe mig, at hun var velforberedt og at resultatet af behandlingerne talte for sig selv. Under disse sessioner oplevede jeg, at min krop reagerede voldsomt på de følelser, som Katja gennem hypnosen fremkaldte, hvilket virkelig overraskede mig.

Min oplevelse af at køre bil er nu, at jeg er rolig, afslappet og altid kan berolige mig selv gennem en simpel, men meget virksom metode, jeg lærte i hypnosen. Ydermere, på grund af de ting, vi arbejdede med og de følelser, der var bundet op i angsten, fik jeg løsnet op for nogle gamle mønstre og tanker. Virkelig tømt rygsækken for nogle negative følelser, jeg havde slæbt rundt på længe.

Det er utrolig befriende at slippe for denne angst, ”som jeg som mand”, har fundet meget nedværdigende – jeg føler mig virkelig glad og lettet.

At jeg efter forløbet har fået en fartbøde i forbindelse med en overhaling, er vist det bedste bevis for, at jeg er ‘kureret’.

/Mandlig klient, København

Clara kom af med sin flyskræk

Kun 2 behandlinger skulle der til

Nu har jeg noget at se frem til

Min flyskræk tog overhånd og jeg har i et langt stykke tid gået rundt med frygten for at flyve.

Men efter kun 2 behandlinger hos Katja, har jeg fået en masse værktøjer til, hvordan jeg kan kontrollere min frygt og min flyvefobi.

Det har virkelig hjulpet, og jeg føler mig nu meget mere tryg, når flyveren letter og lander. Jeg har nu noget at se frem til.

/Clara E. Rosendahl Westergaard, Fredericia

Sommerferien er bestilt, du er guld værd!

Var bange for at rejse væk

Endelig glæder jeg mig til familieferie

Problematik: Angst for at tage på ferie samt at være væk fra hjemmet for længe ad gangen
Resultat: Kan nu igen rejse med glæde og ro, kan se frem til sommerferien med familien

Efter en ferie i Egypten, hvor jeg blev syg og indlagt på et privathospital, hvilket var en rigtig grim oplevelse, har jeg fået angst for at komme på ferie eller bare det at komme hjemmefra, mere end et par dage ad gangen. Noget måtte ske… derfor tog jeg kontakt til Katja. Hvilket jeg ikke har fortrudt! Katjas måde at få mig i hypnose på og hendes rolige væremåde, følte jeg mig helt tryg ved.

Jeg fik 3 behandlinger i alt. Det er nu 4 måneder siden og jeg har været i London i 3 dage, uden problemer. Sommerferien er bestilt og jeg glæder mig for første gang i 5 år til at rejse med min familie.

Tak Katja, du er guld værd!

/Klienten ønsker at være anonym, Syddanmark

Afhængighed

Havde overforbrug af alkohol

Nu glæder jeg mig over et nyt liv

Har fået fornyet inspiration og energi

Det føles som et helt nyt liv

Det var en fornøjelse at mødes med dig, Katja.

Det, du gør, er fantastisk! Du giver ny inspiration og energi til at overvinde svære situationer både indvendigt og udvendigt. Giver en glæde til et helt nyt liv.

Jeg vil rigtig gerne sige mange tak for din hjælp og et godt forløb.

Farvel til overforbrug af alkohol!

/Kvinde, 40’erne (ønsker at være anonym)

Overvandt alkoholmisbrug med hypnose

Nu har jeg 100% kontrol

Mandlig klient ud af alkoholmisbrug

Bare fire behandlinger skulle der til for at få kontrollen over alkoholen tilbage og komme ud af mit alkoholmisbrug.

Gennem mange år har jeg opbygget et misbrug, som jeg til sidst måtte erkende havde taget overhånd, og var blevet til et problem, jeg ikke selv kunne løse. Efter lidt søgen på nettet tog jeg beslutningen om at prøve Hypnoterapi og fandt Katjas hjemmeside.

Ved første behandling overraskede det mig, hvor hurtigt jeg fik tillid til Katja.

Tilliden gjorde, at jeg turde være åben omkring mine problemer og mit liv. Samtaledelen før og efter hypnosen var, lige som hypnosen, meget udbytterig.

Efter fire behandlinger er en tung byrde blevet løftet af mine skuldre! Der er blevet “rodet op” i gamle følelser/forhold/hændelser, som har givet mig en forståelse for, hvorfor ting er sket, og at jeg ikke har været den afgørende faktor for tingenes tilstand.

Katja er en meget dygtig hypnoterapeut.

Hun formår at skabe tillid (på utrolig kort tid), og hun fik mig til at åbne op og få sat ord på ting og hændelser, jeg aldrig tidligere har sat ord på.

Jeg har overvundet mit misbrug og føler, at jeg har 100% kontrol over alkoholindtagelsen.

Katja, mange tak for det!!!

/Klienten ønsker at være anonym

Depression/selvværd

Gamle oplevelser gjorde mig syg

Nu har jeg fundet modet tilbage

Det giver mig fornyet overskud

Det var en meget positiv oplevelse at komme hos Katja. Følte mig med det samme tryg.
Fik “renset” ud i nogle gamle oplevelser, jeg var ikke klar over at de var med til, at jeg flere gange blev syg af stress og depression.
Nu er de lagt bag mig og ved hjælp af Katjas hypnose, fandt jeg frem til det, jeg har villet i 20 år. Endelig fik jeg mod og overskud til at gå i gang. Det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år.
Jeg vil ikke være det mindste i tvivl om at anbefale Katja – og står jeg selv igen med nogle tanker eller reaktioner, jeg ikke forstår, ved jeg, hvor jeg skal gå hen.
Det er ALLE pengene værd.

PS fra Katja: Klienten har endelig fundet overskuddet og modet til at gå i gang med en uddannelse, hun har drømt om i årevis, det er helt fantastisk.

/Kvinde, 42 år, sygeplejerske

Jeg følte mig dum og ikke god nok

Lavt selvværd var en forhindring

Nu er jeg åben og fordomsfri

“Gør det perfekt eller gør det slet ikke” – var mit daværende indre (ubevidste) mantra. Lavt selvværd havde længe været et tilbagevendende problem for mig. Jeg var ofte præget af en dominerende følelse af at føle mig dum og ikke god nok. Særligt slemt var det, når jeg startede på en ny arbejdsplads, og jeg følte, jeg skulle overpræstere for at blive accepteret (måske særligt af mig selv). Eller når jeg skulle møde min mands “smarte” venner, som altid virkede uopnåelige for mig. Jeg var så hård ved mig selv, hadede mig selv så meget, når jeg følte mig usikker og sårbar. Jeg havde konstant øje for alt det, jeg ikke kunne og var, i stedet for at stole på eget værd og evner.

Mit dårlige selvværd hindrede mig fx i at støtte min mand i hans sociale liv. Det betød også, at jeg aldrig holdt fødselsdag eller på nogen måde vovede at “fejre mig selv”, da jeg følte, jeg ikke havde fortjent det – hellere undgå faren for at blive afvist og bekræftet som “ikke god nok”. Endelig gjorde det mig til tider depressiv, da jeg hadede mig selv så meget, samtidig med at jeg havde så ondt af mig selv. Det gjorde mig ofte ensom.

Jeg henvendte mig til Katja på en meget grå dag, hvor jeg fik en pludselig indskydelse – jeg kunne mærke mit lave selvværd tage fat i mig igen, og jeg blev klar over, at det ikke måtte få lov at få så meget plads i mit liv.

Hos Katja havde jeg et forløb á 4 sessioner, der bestod af lige dele samtale og hypnose. Jeg oplevede allerede fra første session et møde med en del af min egen kerne, som jeg følte stor omsorg og ømhed for. Ønsket om at passe på mig selv og være god ved mig selv voksede for hver session, og efter sidste session følte jeg oprigtigt, at jeg stolede på mig selv og var glad for at være den, jeg er. Jeg følte mig let, fordomsfri, åben og nysgerrig og klar til at gå fremtidige udfordringer i møde.

Det var en stor indre, visuel oplevelse for mig at være i terapi hos Katja. Det univers, jeg trådte ind i under hypnosen, var meget levende og medrivende. Det var en sjov blanding af at være en flue på væggen op igennem mit liv, hvor jeg gennem fluen kunne se mig selv udefra, og samtidig pludselig dumpe direkte ned i mit gamle jeg fra min barndom. Katja har en utrolig god evne til at fange problemets kerne og begynde at behandle den allerede fra første session. Jeg følte instinktivt tillid til hende og var aldrig i tvivl om, at det var det rigtige valg for mig. Jeg kan varmt anbefale Katja til enhver, der måtte have problemer, der synes totalt indgroet i knogler og væv og derfor umulige at gøre op med.

Hypnoterapien har uden tvivl ændret på min grundlæggende følelse af at være god nok. Jeg møder stadig udfordringer på mit arbejde og i mit private liv, men jeg er sikker på, at det ikke handler om mine fejl og mangler som person men alt mulig andet. Jeg står ved den, jeg er, og selvom jeg ikke kan gøre alt perfekt ved jeg, at jeg også kan bidrage med noget meget værdifuldt. Jeg er nemlig lige, som jeg skal være, god nok og glad for at være mig!

/Kvinde i midten af 30’erne, ønsker at være anonym

Brød ud af langt forhold til narcissist

Efter 3 behandlinger var jeg fri

Har fundet mit selvværd igen

Kære Katja

Igennem 26 år har jeg haft et bånd til en narcissist, som jeg ikke selv formåede at bryde. Jeg troede, han var mit et og alt og min bedste ven. Han holdt mig fast på sin egen forkvaklede måde og jeg kunne ikke give slip på ham. Han fyldte så stor en del af mit liv, at jeg glemte mig selv. Jeg var hovedkulds forelsket i ham (troede jeg) og kunne ikke se mit liv uden ham. Han kendte mig desværre alt for godt, og han vidste præcis, hvilke knapper han skulle trykke på for at såre mig – og det gjorde han.
Ved hjælp af kun tre sessioner hos dig kom du igennem den store mur, jeg havde bygget op omkring kærligheden!
Jeg er nu endelig fri af ham og klar til at finde kærligheden igen.
Jeg er blevet mere åben, er bedre til at mærke efter og sige til og fra, har fundet selvtilliden frem af gemmerne. Og det er på grund af dig.
Så tusind tak for dig og din hjælp. Uden den var jeg ikke kommet så langt.
Jeg er nu klar til at leve MIT liv, som jeg ønsker, det skal være. Og finde HAM, der finder mig lige så dejlig, som jeg finder ham.

PS fra Katja: Min skønne klient HAR nu fundet kærligheden, det er så dejligt.

/Kvinde, start 40’erne, arbejder i plejesektoren

Fra kronisk OCD til ro i sind og krop

Katja hjalp mig til overskud

Jeg følte mig tryg

Jeg kontaktede Katja, fordi jeg havde hørt varme anbefalinger om hende. Hos Katja følte jeg mig tryg med det samme. Hun lyttede meget og hjalp mig til at se på tingene på en ny måde. Under hypnosen arbejdede vi så videre med de ting, som vi havde snakket om.
Jeg har haft OCD i mange år og dertil flere depressioner. Nu er jeg så også i overgangsalderen, som blandt andet påvirker min psyke. Katja hjalp mig til at få mere overskud til at stå i mod ocd’en. Ting, der før var svære, kan jeg nu gøre uden problemer. Jeg føler ro i mit sind og i min krop. Jeg arbejder videre med det, som jeg lærte hos Katja og det tror jeg vil hjælpe mig fremover.
Jeg kan helt klart anbefale Katja og Klinge Hypnoterapi til andre med OCD. Jeg tror dog, at det er vigtigt, at man selv arbejder videre med det, man har lært, også efter forløbet.

/W. Svenningsen, i 50’erne, førtidspensionist

Nu skal jeg være far!

Min kæreste manglede tillid

Svært at styre mit temperament

Jeg kontaktede Katja, da jeg har haft svært ved at styre mit temperament: Jeg var ofte sur og udadreagerende med hårde ord. Jeg kunne også finde på at kaste med ting og følte mig tit træt og uden overskud.
Når min kæreste ville putte om aftenen, stod jeg tit ud af sengen, fordi jeg ikke kunne være i den nærhed.
Jeg skammede mig over at reagere som et lille barn.
Da jeg var lille og yngre oplevede jeg tit at få min vilje gennem vrede, så det blev et reaktionsmønster for mig. Jeg levede også et omtumlet liv som helt ung, det kunne være endt i en “forkert bane”. Det gjorde det heldigvis ikke, jeg har et godt job i dag.
Mine reaktioner betød, at min kæreste havde enormt svært ved at have tillid til mig og sagde direkte, at hun ikke ville have et barn med mig, hvis ikke jeg fik styr på min korte lunte.
Jeg har gået til psykolog flere gange, men det var som om, at de ting, jeg fik med mig hos psykologen kun virkede, mens jeg gik der. Det holdt ligesom ikke i længden.
Så derfor kontaktede jeg Katja. Og det blev et vendepunkt.
Efter bare 4 behandlinger er det hele vendt: Jeg er glad og meget mere rolig. Jeg føler, jeg kan overskue ting, der før kunne slå mig ud af kurs. Både på arbejdet og derhjemme. Jeg er ikke så træt mere og kan bede andre om hjælp i stedet for at føle, jeg “står med det hele selv”.
Min kæreste kan putte sig ind til mig om aftenen – og det kan jeg være i nu.
Det bedste af det hele: Under forløbet hos Katja kom den store nyhed – jeg skal være far! Nu kan jeg blive en far, der er nærværende og som vægter familien højere end sit arbejde. Jeg glæder mig til at være ordentligt til stede for min lille familie.
PS: Jeg tabte mig også lige 4 kg. i processen, smiler.
Tak for hjælpen, Katja, det har betydet utrolig meget for mig.

/Mandlig klient, 26 år, Fredericia (ønsker at være anonym)

Var konfliktsky og pleasende

Kvinde med mere kant!

Mærker mine grænser, en mega fed følelse…

Klienten henvendte sig, da hun var ked af at hænge fast i nogle gamle måder at være på: Konfliktsky og pleasende. Hun følte, hun havde svært ved at sig sin mening uden at få dårlig samvittighed. Hun ønskede at kunne tage mere ansvar, føle sig god nok og være mere glad. Og nogle gange faktisk bare mere ligeglad…
Kære Katja
Der er nu gået nogle uger, og jeg har haft tid til at mærke effekten af vores forløb.
Det der står tydeligst for mig er, at jeg mærker mig selv og mine grænser SÅ tydeligt nu. Det er en meget fed følelse – lidt som om der er trukket et ‘slør’ fra mellem mig selv og omverdenen.
Jeg sætter grænser og stiller krav, som jeg ikke har gjort før. Det vilde er, at jeg først opdager det, når jeg har gjort det. En af mine veninder bemærkede det – og hun synes, at det er dejligt at se mig med “mere kant”, som hun udtrykte det.
Det at stille flere krav og give noget mere modstand giver sig også udslag i flere konflikter. Jeg er dog begyndt at opleve konflikter som nødvendige, frem for at de skal undgås. Så selvom de er der, så opleves de anderledes. Måske fordi jeg kan holde fast i mig selv undervejs. Og det føles ret godt.
Så nu hvor jeg tænker over det, er min grad af konfliktskyhed meget mere nedtonet.
Så jeg vil sige dig TUSIND TAK for en vidunderlig læringsproces, Katja.
De bedste hilsner
//Kvinde, 42 år, Sydjylland

Kampen med depression og tankemylder

Et forløb hos Katja lettede alle muskelspændingerne og pludselig kom svaret til mig…

1000 tak for lydfil – for forløbet – for dig, Katja. Du har gjort en forskel i mit liv, og det er jeg dig meget taknemmelig for.

Kære tvivler… ja dig, der sidder og læser denne anmeldelse.

Jeg er en mand på 42 år, der altid har kæmpet med depression og tankemylder. Igennem mit liv har jeg prøvet mange ting, og har altid tænkt: Jeg skal bare gøre dét her færdigt – så er der ro igen.

Dét, jeg ikke vidste, var, at jeg led af angst OG levede uvidende i angstens begrænsninger. Troede jeg havde dårligt selvværd/selvtillid/var nervøs.

Prøvede nogle forløb hos forskellige psykologer, men endte altid ud med flere spørgsmål end svar.

Da jeg tog et forløb hos Katja på 4 besøg (af hver 2 timer), lettede alle muskelspændingerne og pludselig kom svaret til mig.

Jeg har gennem hele mit liv været min egen værste fjende (fordi jeg ikke har tilladt mine egne følelser).

I hypnose hos Katja kom alle følelserne til overfladen, og jeg fik svar på alle de spørgsmål, jeg har tumlet med.

En AHA oplevelse, der ændrede mit liv, mine tanker om mig selv.

Kæmpe tak til Katja.

Jeg kan KUN anbefale dig, der læser dette, til at tage kontakt til Katja og starte dit nye liv. Du læser jo dette, fordi du netop er kommet frem til, at dit liv op til nu er præget negativt/af negativ adfærd.

Jeg ønsker også at fortælle, at mine tanker har været præget af et meget negativt tankemønster – dette er OGSÅ væk nu.

Livet skal leves – IKKE overstås

Rigtig god rejse i DIT liv

Peter

Genfundet glæde og tro på mig selv

Døjede med mistrivsel

Jeg er dig meget taknemmelig

… skriver en kvindelig klient til mig efter sine 4 sessioner. Og jeg har fået lov at gengive hendes ord her:

Fordi jeg døjede med mistrivsel efter traumatiske oplevelser i min ungdom, anbefalede en god ven mig at opsøge Klinge Hypnoterapi.
Katja Klinge havde forinden kureret min vens datter for en række fobier.
Jeg var mildest talt skeptisk. Jeg opfattede hypnose som det ultimative kontroltab, hvilket jeg ikke havde lyst til at udsætte mig selv for.
Ikke desto mindre ringede jeg en dag til Katja for at høre mere om metoden og bede om en vurdering af mulighederne for at hjælpe mig. Herpå indvilgede jeg i at prøve at lade mig hypnotisere. Til min store overraskelse var det en meget behagelig og tryg oplevelse. Det føltes som at hvile og drømme sødt, og jeg takkede ja til et forløb med yderligere tre sessioner.
Forløbet har hjulpet mig enormt meget. Katja har gennem kyndig vejledning til en søvnlignende tilstand hjulpet mig af med dårlige vaner og uhensigtmæssige reaktionsmønstre. Efter bare fire sessioner har jeg genfundet en mere umiddelbar glæde og større tro på mig selv.
Hvis du her tænker, at det lyder for godt til at være sandt, kan jeg kun sige: Prøv det. Det er som en drøm!

/Kvindelig klient, ønsker at være anonym

Nu har jeg energi og overskud...

Sur og asocial? Ikke længere!

Der kom mail fra Lone:

En glad quinde, nu med energi og overskud!

Hej Katja

Som lovet ville jeg skrive tilbage om, hvordan jeg har det efter de 4 behandlinger hos dig…..

Kan kun sige, det går sååååå godt: Fra at være en sur, indelukket, asocial og negativ quinde, har jeg nu energi, overskud og ingen trælse tanker om folk, der tidligere udfordrede mig. Det er som om, deres negative meninger bare preller af på mig!

Jeg er blevet meget bedre til at ”åbne posen” og få sagt de ting, jeg tidligere bare ville ha’ holdt indeni mig selv. Og som ville have gjort mig ked af det eller irriteret mig. Så mit selvværd og troen på mig selv er vendt tilbage.

Tænker stadig meget over tingene, men på den positive måde om, hvordan jeg siger tingene og hvordan jeg er overfor andre… jeg har fået positive tilbagemeldinger fra kollegaer som synes, jeg ser mere afslappet ud, og vi snakker sammen om morgenen nu.

Tidligere holdt jeg mig for mig selv. Det er nok fordi, jeg udstråler noget mere positivt nu.

Så alt i alt er jeg blevet en glad og meget mere positiv Lone, tæt på den jeg var før ?

Jeg har delt dit kort ud…

Har givet dit kort til flere, som synes det lyder helt vildt, dét jeg har været igennem!

Så håber, de gør noget ved det, og ikke går så længe som jeg…

Endnu en gang tak for din hjælp og din måde at være på!

Knuz fra den glade Lone

Ps: Er begyndt at træne 2 gange i ugen nu

Lært at tackle svære ting konstruktivt

Lettelse og glæde efter hypnoseforløb

Jeg ser mere positivt på livet nu

Min oplevelse af hypnosen og samtalerne

Jeg oplevede hypnosen som meget behagelig og nød den totale afslappende fornemmelse af min krop.

Under hypnosen var jeg meget forundret over alt det, der poppede op fra underbevidstheden.

Jeg fik bearbejdet nogle følelser og problemstillinger fra min tidlige barndom, samt nogle episoder i mit voksne liv, som har plaget mig.

Jeg følte mig helt “renset”, lettet og glad, når den enkelte behandling var slut. Jeg fik 4 behandlinger i alt.

Jeg synes, jeg ser mere positivt på livet efter mine behandlinger hos Katja. Og jeg har lært at tackle svære situationer mere konstruktivt.

Min oplevelse af Katja

Katja er en meget venlig og imødekommende person, der er yderst lyttende. Hun er meget empatisk og omsorgsfuld.

Hun står til rådighed, hvis man/jeg får behov for at tale med hende efter endt behandling. Så kan jeg bare kontakte hende.

Jeg kan varmt anbefale at prøve hypnose, hvis du vil gøre noget godt for dig selv. Og hvis du har behov for at få bearbejdet nogle følelser, som gør dit liv problemfyldt.

/Margit Mikkelsen, Trelde

Stille og roligt faldt mit sind på plads

Akut stress og angst!

Sofie skriver:

Jeg kontaktede Katja akut, da jeg stod i en situation, hvor min tilbagevendende stress og angst var blusset op ret pludseligt, i højeste gear.
Jeg var dybt ulykkelig og parat til at opgive alle mine projekter, men valgte heldigvis at finde hjælp.

Hypnose har før hjulpet mig, og mit valg faldt på Katja, da Klinge Hypnoterapi lå nærmest.

Jeg kunne slet ikke overskue at slå op på alle anmeldelserne på nettet, men det viste sig at blive et forløb, der udvidede sig i takt med, at vi kom dybere ind i sjælen.

Rejsen blev længere end først antaget, men i første omgang fik vi styr på min stress og angst.

Når man kommer første gang hos Katja, føler man sig meget tryg.
Der er en behagelig stemning i beroligende omgivelser, der automatisk får en ned i et leje, der giver en følelse af, at her kan man roligt åbne op for sine problemer.

Katja hjalp mig med at vende min stress og min angst.
Hun hjalp mig med at forstå sammenhængen imellem mine reaktioner og fortidens oplevelser, og med at få ryddet op og få placeret diverse følelser på rette hylder, så jeg igen kunne trække vejret og overskue min situation.

Stille og roligt fik jeg zoomet ud og adresseret mine reaktioner, så jeg kunne skille tingene ad, i stedet for at tage alting ind.
Jeg følte, der var god tid til at vende alting og mærke efter. Stille og roligt faldt mit sind på plads, i takt med at jeg tog afstand fra udefrakommende påvirkninger.

Jeg tillægger mit arbejde hos Katja temmelig stor værdi, og trods hypnose kan minde om dagdrømmeri, kan jeg se hvilken effekt, det har på mig.
Jeg kan langt bedre koncentrere mig og slappe af, når jeg har fri samt forstå, at andres stress ikke nødvendigvis har noget med mig at gøre.

Jeg har valgt at udvide mit forløb hos Katja, arbejde endnu dybere, bagom alle de synlige problemer, og kan på det varmeste anbefale Katja Klinge.

/Sofie Levy, København (pt. ophold i Fredericia)

Afmagt vendt til accept og energi

Gigtramt fik livsmodet tilbage

Yngre gigtramt med smerter, uden overskud

Problem:

Jeg er ung og har gigt. Derfor har jeg uforudsigelige smerter, ingen overskud og manglende accept af min livssituation, begyndende depression. Ser ingen mulighed for at bære en graviditet.

Resultat efter hypnoseterapiforløb:

Handlekompetence i eget liv, færre smerter, accept af situation, energi, livsmod, drømmen om at blive gravid er realistisk ?

Om mit gigt-forløb:

I slutningen af 2015 vågnede jeg op en dag med en hævet og øm finger, som føltes lam. Henover julen bredte smerten sig på rekordtid til hele min krop. I mine forældres sofa brugte jeg mange timer med at forestille mig et liv i kørestol og med at være vred på verden og de fleste i den.
I det offentlige var der ikke meget hjælp at hente. Ingen vidste rigtigt hvad der var galt med mig. Jeg følte mig hverken hørt eller forstået.

Fra smerternes udspring og til diagnosetidspunktet gik der næsten et halvt år. I den tid var der masser af tid til at forestille sig alle mulige årsager til mine smerter og min manglende energi. Da jeg fik stillet diagnosen kronisk autoimmun leddegigt i en alder af 32 år – uden at nogen i min familie lider af det – var det lidt som at få hevet tæppet væk under mig!

Pludselig kunne jeg ikke længere gøre mange af mine yndlingsting som bl.a. at tage i byen og danse, nyde alkohol, træne, gå ture, lege på gulvet med mine nevøer, gøre rent, lave mad!
Smerterne var for store eller blev det som resultat af aktiviteten.

Efter lang tids afprøvning af flere forskellige medicintyper og -mængder uden et særligt godt resultat, havde jeg svært ved at genkende mig selv. Fra min uddannelse indenfor ernæring og sundhed har jeg stor viden om alt det, jeg burde gøre, hvordan en sund livsstil sandsynligvis ville kunne hjælpe mig. Men jeg kunne ikke finde energien til at komme i gang med det. Det virkede fuldstændig uoverkommeligt og som et latterligt tiltag midt i al meningsløsheden.

Min fritid og mine mange sygedage fra job gik primært med inaktivitet og med at være selvmedlidende og trøstepise, at være negativ, vred og opgivende – og vanvittigt træt! Og når der først blev åbnet for sluserne, kunne jeg græde i timevis. Jeg vidste aldrig hvordan jeg kunne stoppe og komme videre med min dag – jeg var helt og holdent i mine følelsers vold og trættere end nogensinde før i mit liv. Desuden tog jeg store mængder smertestillende medicin næsten hver dag og udviklede som resultat heraf et mavesår.

Hypnoterapiforløbet:

Efter et hypnoterapiforløb hos Katja på kun fire sessioner så mit liv fuldstændig anderledes ud!

Allerede efter den første session var mit energiniveau helt vendt på hovedet, og jeg kom i gang med regelmæssig motion og langt mere fornuftige spisevaner – allerede samme dag!
Jeg kunne igen selv overskue at planlægge og udføre indkøb og også en smule madlavning – siden mine smerter begyndte, havde jeg ikke lavet ét måltid varm mad til mig selv.

Det var en kæmpe sejr at tage hånd om mit liv og min sundhed igen, og jeg magtede endda at motivere mig selv – en ting, som ellers altid har holdt hårdt for mig, på flere områder.

Som ugerne og terapien gik var det tydeligt, at hele mit mindset ændrede sig. Det var ikke længere kun et spørgsmål om energi eller mangel på samme. Pludselig var det som om det hele gik af sig selv, som om det slet ikke var en mulighed at tænke negativt og være inaktiv.

Min vilje blev mere og mere ukuelig og en masse af de bekymringer for fremtiden, som fyldte meget for mig før, var betydeligt mindre og dukkede sjældnere og sjældnere op.

Det vildeste var nok, at hver gang Katja guidede mig hen til en handling, et udsagn eller en tanke, føltes dette fuldstændig klokkeklart og logisk – der kunne på ingen måde stilles spørgsmålstegn ved resultatet, og at det hele lå lige under overfladen, lige til at række ud og røre ved. Det var jo en del af mig, som jeg ikke selv kunne finde frem.

Jeg har aldrig før prøvet at være under hypnose, men det var nemt og rart, faktisk enormt afslappende, og jeg var aldrig et sekund i tvivl om, at jeg var i gode og trygge hænder.

En af de bekymringer, jeg også havde gjort mig, drejede sig om en længerevarende ferie til Asien. Jeg havde ikke en eneste tudetur i de tre uger, vi var afsted, jeg havde heller ingen dage, hvor jeg bare lå i sengen pga. smerter.

Graden af fysisk udfoldelse på turen er også en af mange personlige sejre; der var flere dage med lange trekketure blandt andet i bjerge og klipper. Trekkedagene lå typisk lige efter hinanden eller efter mange timers inaktivitet og dårlig mad i busser og fly. Altså fra den ene yderlighed til den anden. Men ikke engang disse omstændigheder kunne få mig i knæ. Jeg gennemførte bare, uden at tænke så meget over, hvad jeg mon rodede mig ud i. En tydelig modsætning til mit ellers så fastgroede bekymringsgen! Til stor lettelse, både for mig selv og for min kæreste.

Glæden over at gennemføre aktiviteter uden den ellers så velkendte kontante efterfølgende afregning, som ellers altid var til stede efter fysisk udfoldelse, ringe kost, alkohol og for lidt restitution, er det, som står aller klarest for mig i mine refleksioner.

Jeg havde aldrig troet, at den tur ville gå så smertefrit og nemt.

Og det bedste er, at jeg ikke er det mindste bekymret for min næste rejse – både den næste udlandsferie og min forhåbentligt forestående graviditet. En graviditet jeg før forløbet hos Katja anså som værende en utopi.

Katja har givet mig konkrete redskaber til at booste min egen tro på mig selv i denne udfordring, herunder vejrtrækningsøvelser og et fantastisk mantra, som giver mig øjeblikkelig ro i situationer, hvor det brænder på, og et fantastisk udgangspunkt for at være min egen bedste hjælp, hvor og når som helst.

Og som om det ikke er nok, er der kommet helt og aldeles ro på nogle andre punkter i mit liv, som længe har bøvlet.

Alt i alt har det givet mig en stor tro på mig selv, på fremtiden og på, at alt er, som det skal være.

Det er fortsat uretfærdigt, at jeg har gigt – men accepten er faldet helt på plads. Jeg er ikke længere offer i mit eget liv. Jeg har taget kontrollen tilbage.
For jeg kan jo selv. Sagtens!

Vejen til accept blev lagt i hypnoterapien.

Hypnosen og mit mantra har givet mig meget mere overskud og smertelindring end kost og motion alene ville have gjort.

Den sunde livsstil har bestemt sin berettigelse, men den drilske gigt er ikke altid lige påvirkelig eller nem at tolke. Energien til alligevel at fortsætte de gode, sunde motions- og ernæringsmæssige tiltag, trods manglende resultater fra tid til anden, udspringer så afgjort af alt det positive, hypnoterapien har givet mig.

Jeg anbefaler meget gerne Katja, hvis du ønsker store, positive forandringer i dit liv.

/Karen Buhl, Århus

Spændinger i kæberne om dagen er væk

Presse tænder og kæber sammen

Bed tænderne sammen, bogstavelig talt!

En problematik med at skære/presse tænder sammen (specielt om natten), fik mig til at henvende mig til Katja. Jeg har i alt haft 4 sessioner, som hver især har været enormt spændende, indsigts- og lærerige oplevelser.

Katja er et utroligt varmt og imødekommende menneske, og samtidig yderst professionel. Ingen tvivl om, at hun er hamrende dygtig, engageret og interesseret i at hjælpe med ens problemstilling.

Fra start var Katja og jeg enige om, at min problemstilling er svær at måle på. Jeg kan dog konstatere, at de spændinger jeg havde i kæberne, når jeg sad og koncentrerede mig om dagen, de er væk.

Med hypnose finder Katja frem til årsagen til ens problematik, så sagens kerne kan behandles. I mit tilfælde betød det, at jeg i bogstaveligt forstand bed tænderne sammen, for at holde min mening tilbage.

Sammen med Katja har jeg været på en indre rejse, hvor jeg er blevet ført tilbage til byggesten og årsager for det, jeg bærer med mig. Og med mig, har jeg fået så meget selvindsigt og afklaring, som har givet svar, forståelse, healing og kickstartet ændringer – positive ændringer, som jeg har gavn af i det daglige.

For mig har hypnosen med Katja været en kæmpe brugbar oplevelse, og en oplevelse som jeg stadig bruger tid på at reflektere over.

Jeg føler stor taknemmelighed til Katja, og det jeg har oplevet og opnået med hypnosen. Katja har mine allervarmeste anbefalinger…

/N. Bruun, Fredericia

Sex og berøring var skamfuldt

Havde det dårligt med berøringer

Katja var den rette til at hjælpe mig

Jeg har været i hypnoterapi ved Katja, fordi jeg havde et masse angst og skam med fra min barndom bygget op omkring sex og berøring.

Katja har ændret mit liv! Jeg har selfølgelig selv skulle arbejde en masse, men jeg var aldrig kommet så langt uden hendes hjælp.

Jeg er utrolig taknemmelig for at have mødt Katja, er sikker på hun var den helt rette til at hjælpe mig.

/Tania Mark Jensen

Havde tankemylder og dårlig søvn

Tak for super afklarende oplevelser

Nu er det vendt til afslappethed og bedre søvn

Mit problem: Angst for at miste, bekymringer, tankemylder og søvnproblemer
Resultat efter forløbet med hypnoterapi: Afklaring, afslappethed, mindre tankemylder, bedre søvn

Jeg har gået hos Katja i et par måneder (4 behandlinger), og allerede tidligt i forløbet kunne jeg mærke forbedringer. Jeg havde tidligere store søvnproblemer, bekymringer – angst for at miste.

Det blev hurtig vendt til bedre søvn, mere afslappethed og mindre tankemylder.

Katja har en særlig evne til at få en til at slappe af og føle sig tryg. Hun har givet mig nogle gode teknikker til, hvordan jeg selv kan håndtere det, når der er kaos i tankerne eller livet.

Tak for super afslappende og afklarende oplevelser.

Jeg kan klart anbefale Katja.

/Annette D., 7000 Fredericia

Opnåede ro, svar og selvindsigt

Genfandt glæde og mod

Glæde, afklaring og mod via tilgivelse

Ønske om at genfinde mere glæde og mod i hverdagen, arbejde med tilgivelse.
Opnåede ro, afklaring, selvindsigt og evne til at være i nuet.

For mig var hypnose helt nyt og meget ukendt. Men sammen med Katja følte jeg mig tryg og klar til en ny, lærerig oplevelse. Katja fortalte mig altid, hvad der skulle foregå, og det var altid ud fra, hvad jeg ønskede at arbejde med og opnå gennem hypnosen.

Rammerne omkring mig var altid i orden, og Katja sørgede for, at jeg lå godt og varmt. Hendes rolige stemme og instruktioner viste vejen for en vellykket oplevelse. Jeg opnåede meget med hypnosen: Jeg fik svar på nogle af mine spørgsmål, jeg fik værktøjer at arbejde med og fik puttet ting i ned i de rette “kasser”.

Jeg vil til enhver tid anbefale hypnosen hos Katja, hvis man gerne vil opnå ro, svar og en øvelse i at være i nuet med en mere afklaret selvindsigt. Alt blev behandlet med en empatisk, diskret tilgang, hvor jeg følte mig hørt, opmuntret og respekteret.

/Hamsa Ka-koush, Fredericia