Om Katja Klinge

Hvem er jeg?

Hos mig er der ingen røgelsespinde eller mystik. Jeg er faktisk ret normal og tilgængelig. Vær forberedt på, at jeg meget dedikeret omkring, at du som min klient opnår dit ønske om forandring. Og jeg ser helst, at du får mere med hjem end du kom for. Min overbevisning er, at med hypnose kan du få endnu større og dybere forandringer end det ellers er muligt.

Lidt baggrund om Katja

Jeg hedder Katja Klinge, er født i 1971, har to voksne piger, en dejlig kæreste samt en enøjet pekingeser, hypnosehunden Milo.
Jeg har boet i Fredericia siden 2003, hvor jeg slog dørene op til min klinik i januar 2017.
Kontakten med mennesker og dét at forstå, hvorfor folk (re)agerer, som de gør, har altid kørt som en rød tråd gennem mit liv. Helt tilbage som lille pige undrede jeg mig nogle gange over de ting, voksne sagde og gjorde. Og forsøgte at forstå det. Det lykkedes ikke altid… men jeg spurgte meget. Det gør jeg stadig 😉
Jeg har et motto: Der er altid en årsag. Og kombineret med min evindelige nysgerrighed, betyder det for mine klienter, at jeg ofte får kastet lys på nogle sammenhænge, de slet ikke selv har fået øje på tidligere. Men som betyder, at de hænger fast i nogle gamle, uhensigtsmæssige mønstre og reaktioner. Samtalerne leder til de emner, vi arbejder konstruktivt og forandringsskabende med i hypnose-delen.

Det er selvfølgelig vigtigt at nævne, at jeg er:

   • NGH-certificeret 5-PATH® Hypnotisør & Master Hypnoterapeut
   • Uddannet og certificeret i overbygning, med bl.a. psyko- og parterapeutiske metoder
   • 7th Path® Selvhypnoseinstruktør
   • Certificeret Shadow Facilitator v/Pernille Melsted
   • Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed
   • Tidligere kostvejleder på Sydvestjysk Sygehus

”Jeg har nu været røgfri i 19 dage, og har ikke den mindste lyst til at tænde ild i min farlige ”ven” igen. Det sus, cigaretterne gav mig, er nu erstattet med det vildeste sus over, at det endelig lykkedes!
Jeg har faktisk fået så meget blod på tanden, at jeg fortsætter hos Katja for at få styr på min søvn og
sukkerafhængighed. Katja, du kan noget helt særligt. Ingen af de andre hypnoterapeuter, jeg har besøgt, når dig til sokkeholderne.
Jeg er så taknemmelig for dig: Du er en life-changer” 🙂

Carina, 45 år

Inden hypnosen ku’ jeg have solgt min mat-eksamen for et 2-tal… Nu fik jeg 7, jeg er så glad!

19-årig, studentereksamen