”Mister jeg kontrollen…?”

Om hypnoterapi

Du kan være ganske rolig: Der er intet kontroltab, når du er i hypnose.
Vi arbejder kun med de ting, vi har haft en grundig snak om og hen mod det mål, du drømmer om. I tilstanden af hypnose, har vi hele tiden mulighed for kontakt med hinanden. Du vil fornemme, at du mærker en dybde og afslappethed i krop og tanke.

Hvordan forløber hypnoterapi hos mig?

Hypnoterapi er en kombination af terapi og hypnose mod en forandring, der rækker udover det, man kan kalde symptombehandling. Vi kommer i dybden på en måde, der ofte er svær at nå udelukkende gennem samtaleterapi.
Udover vores første kontakt via mail eller telefonisk, hjælper jeg dig med at sætte ord på de ting, der er svære og som du ønsker skal være anderledes. Jeg er meget opmærksom på at få øje på mulige sammenhænge, der ikke tidligere har været belyst i forhold dit problem. Jeg vil altid spørge dig, hvordan du ønsker dit ønskescenarie ser ud. For så har vi en positiv, fælles retning. Selvfølgelig overholder jeg altid fuld tavshedspligt, så du trygt kan dele selv meget personlige ting med mig.

Video

Er du nysgerrig på at vide, hvordan jeg arbejder? Se med her i den lille film.

Hvordan føles hypnose?

Hypnose beskrives som en tilstand af fokuseret, nærværende opmærksomhed med en følelse af dyb afslappelse i kroppen.
Selvom vi ikke tænker over det, er det naturligt at træde ind i en form for hypnotisk tilstand flere gange dagligt: Når vi dagdrømmer, kører bil eller er opslugt af noget, ligesom når børn leger. Eller zoner ud, som jeg hørte en 19-årig kalde det. Ofte træder lyde og andre indtryk i baggrunden og ens tidsfornemmelse forsvinder.
I den hypnotiske tilstand arbejdes der på et dybere bevidsthedsplan, i underbevidstheden.

Hypnoseterapi er effektiv hjælp

Vaner, overbevisninger og måder at gøre ting kan siges at være lagret i underbevidstheden. Du kender nok udtrykket at gøre noget helt ubevidst, dvs. man gør noget helt pr. automatik og først bagefter tænker man over det.
Nogle mennesker omtaler hypnose som noget mystisk hokus-pokus og er skeptiske, ofte med baggrund i sceneshows og underholdning, de har set eller hørt om. Det er beklageligt, for terapi med anvendelse af hypnose – hypnoterapi – er en meget effektiv behandlingsform til at ændre vaner samt løse udfordringer i livet. Ofte er 2-5 behandlinger tilstrækkeligt til at løse en problematik.

Vi arbejder med, at dit problem helt forsvinder, men det er også vigtigt at understrege, at jeg ikke kan stille en garanti, da vi arbejder med krop og sind. Det er komplekst og personer reagerer forskelligt og individuelt. Sådan er det med alle former for terapi, uanset hvilken slags.
Hypnoseterapi er både for børn, unge og voksne.

  ”Jeg har nu været røgfri i 19 dage, og har ikke den mindste lyst til at tænde ild i min farlige ”ven”
  igen. Det sus, cigaretterne gav mig, er nu erstattet med det vildeste sus over, at det endelig lykkedes!
  Jeg har faktisk fået så meget blod på tanden, at jeg fortsætter hos Katja for at få styr på min søvn og
  sukkerafhængighed. Katja, du kan noget helt særligt. Ingen af de andre hypnoterapeuter, jeg har besøgt, når dig til sokkeholderne.
  Jeg er så taknemmelig for dig: Du er en life-changer” 🙂

  Carina, 45 år

  Inden hypnosen ku’ jeg have solgt min mat-eksamen for et 2-tal… Nu fik jeg 7, jeg er så glad!

  19-årig, studentereksamen