Hvad siger andre?

Anbefalinger

Her på siden kan du læse hvad andre fagfolk og kollegaer siger om mig.

Rick Sørensen Scott

For mange år siden lærte jeg om hypnoterapi som en del af min psykologiuddannelse på universitet. Jeg så tydeligt, hvilken indvirkning det havde på mine patienter, der led af traumer, stress, fobier, afhængighed og vægttab.
Katja og jeg arbejdede i samme bygning i et klinikfællesskab.
Mit arbejdspres voksede og blev meget stressende, hvilket begyndte at påvirke mit fysiske helbred. Jeg havde allerede opsøgt en psykolog grundet stressen, men hjælpen jeg fik, var ikke tiden og pengene værd. Mit fysiske helbred blev fortsat påvirket og jeg oplevede meget slem søvnløshed, slem angst og hovedpine (migrænelignende).
På grund af EKG der viste, at mit hjerte ikke fungerede som det skulle, blev jeg indlagt på Vejle Sygehus.
Fra mit første besøg hos Katja kunne jeg mærke, at jeg var kommet til det rigtige sted. Da dansk ikke er mit modersmål, var jeg bekymret for, om hypnosen måske ikke var så effektiv. Jeg vidste ikke, at Katja var meget dygtig til engelsk. Vi havde en session på ca. 90 min. Først talte Katja med mig om, hvad der foregik, hvem jeg var og hvad mine mål var med vores sessioner. Hun sendte mig senere, en lydfil, som jeg kunne lytte til, før jeg gik i seng. Efter den første session kunne jeg allerede mærke min stress og angst falde. Jeg sov bedre allerede den første nat efter at have lyttet til lydfilen. Efter flere sessioner forsvandt ikke kun mine symptomer, men jeg fik også styrken og selvtilliden til at sige mit job op og starte i privat praksis. Siden min personlige erfaring hos Katja, har jeg henvist mange af mine egne patienter til hende for at få hjælp til alle former for fysiske og psykiske problemer. Jeg får ofte tilbagemeldinger fra dem, at de oplever den samme effekt fra hendes sessioner, som jeg selv oplevede. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til alle, der søger hjælp. Katja er en meget talentfuld og dygtig hypnoterapeut og en meget venlig og omsorgsfuld behandler.

Rick Sørensen Scott

Smertespecialist, forsker og ejer Rick Scott Consulting
Naturmediciner (RAB), Akupunktør (RAB), Massør (RAB)

Thomas Lee Dahm

Mange skolebørn har ondt i maven og har det man kalder “funktionelle mavesmerter” Dvs. vi kan ikke finde en “somatisk årsag”.

Hypnoterapi er det eneste, der har en videnskabelig varende virkning og kan kun anbefales. Jeg anbefaler mine patienter at finde en hypnoterapeut med erfaring med børn.

Børn kan have andre problemer med dårlig trivsel, manglende selvværd og meget andet – her har hypnoterapi også effekt.

Det er en metode uden bivirkninger, hvor børn hjælpes til at overkomme problemer.

Jeg henviser til Katja Klinge via link på min hjemmeside.

Thomas Lee Dahm

Praktiserende Børnelæge i Hillerød.

Jane Alexandersen

Udtalelse fra Jane, Pluszonen.dk:

Når jeg modtager klienter i min klinik, som ønsker hjælp til et rygestop, sender jeg dem fluks til Katja. Hendes metode med hypnoseterapi har en fantastisk god virkning til netop rygestop, og jeg anbefaler samtlige rygere om at kontakte Katja. Hun er en dygtig og meget kompetent hypnoterapeut, som jeg til hver en tid vil anbefale. Siden 2017, hvor Katja og jeg havde klinik i samme klinikfællesskab, har hun og jeg holdt kontakt. Dette har udviklet sig til et samarbejde omkring fælles åbent hus-arrangementer samt et retreat til sydspanien.
De bedste hilsner

Jane Alexandersen

Akupunktør, zone- og kropsterapeut.

Kasper Deichgræber Andersen

Jeg mødte første gang Katja, da jeg var under uddannelse til Hypnoterapeut i 2017. Det stod mig hurtigt klart, at hun rummede en helt særlig evne til at skabe et rum, hvori man føler sig tryg og set, hvilket er en fantastisk gave at kunne.
Katja har på mange måder været min altid trofaste makker i vidensdeling og sparring – både professionelt men i den grad også privat, hvor hun har været en klippe at kunne læne sig op af. Og det vil jeg altid være hende taknemmelig for!
Jeg har jævnligt henvist egne klienter til Katjas klinik, fordi jeg ved, at man hos hende får behandling i særklasse. Jeg kan derfor kun opfordre og anbefale alle, at søge terapi hos hende!
Kasper Deichgræber Andersen
Certificeret Hypnoterapeut & redder ved Ambulance Syd