Få hjælp til at kontrollere din søde tand

Slip sukkertrang med hypnose

Is, kage, chokolade, energidrikke, sodavand, lakrids, slik… det kan være svært at lade det blive på hylderne, i skabene, skufferne.
Skal du også liige ind forbi tanken eller et supermarked på vej hjem fra arbejde? Eller går til bageren i smug? Måske er du afhængig af sodavand eller energidrik?

Slip trangen

Sig nej tak - nemt

Farvel til afhængighed

Et NEJ med stor effekt

“Kan du ikke drysse noget af det der tryllestøv udover mig som sidste gang”, sagde en klient engang til mig til sin anden session. Vi arbejdede med flere ting – men lagde ud med at lukke helt ned for trangen til søde sager første gang, vi mødtes.

Hun forstod det nærmest ikke: Pist væk var lysten til kage, is, chokolade og Pepsi Max, som hun ellers havde ’cravet’ virkelig meget.

Det kan være svært at forstå, at man kan lukke ned for en trang, der har fyldt rigtig meget i ens liv. Men det kan man. Og det er endda nemmere, end du anede.

“Hej Katja
Jeg ville bare fortælle dig, at siden jeg var ved dig for et år siden, er jeg kommet af med mit Red Bull problem. Min frygt for mørke er faktisk også stort set væk. Og efter mine sessioner hos dig, mærker og føler jeg mange ting med et meget åbent sind.
En ny verden er åben for mig og en bonus uden Red Bull er, at jeg har tabt mig 18 kg., fået balance i kroppen og min pæne hud tilbage. Tak!”

Line, 32 år, drak engang 2,5 l. Red Bull dagligt

“Med hensyn til sukkertrangen går det fantastisk: Jeg har ikke lyst til sødt. Jeg har fået én lille is siden jeg var hos dig for 4 uger siden. Men jeg havde hverken lyst til den eller kunne spise den! Mine tanker om mad er også stort set væk :)”

Kvindelig klient, selvstændig indenfor sundhedsområdet, 61 år

“Hver gang, jeg tænker på at drikke Pepsi Max eller spise slik, får jeg kvalme! Jeg har slet ikke rørt det, har overhovedet ikke lyst til det. Min kone vil også hen til dig nu.”

Søren, lagerarbejder, 42 år

Hvordan gør vi?

Første gang, vi mødes, taler vi om, hvordan sukkertrangen påvirker dit liv og hvilke søde sager, der ”lokker” allermest. Vi snakker om, hvordan du ønsker at have det i stedet. Jeg vil højst sandsynligt spørge dig, om du er klar til at lukke helt ned for de ting i en periode, som vi bliver enige om. Jeg anbefaler 2 behandlinger til at arbejde med din sukkertrang. Ofte bliver man dog opmærksom på nogle mønstre, der har ”styret” en og som man ønsker at rydde op i. Hvis det er tilfældet, så aftaler vi normalt 2 behandlinger mere, det vil sige 4 behandlinger i alt.
Du får værktøjer med af mig, der også hjælper dig på vej. Mit mål er – sammen med dig – at du mærker en frihed og lethed ved at kunne sige nej til søde sager, der tidligere styrede dit liv for meget.