Få hjælp til at håndtere rygetrang

Varigt rygestop med hypnose

Hvad er et rygestop egentlig værd…?

Det er nemmere at blive ikke-ryger, end du måske går og forestiller dig.

Gennem hypnoterapi og ved hjælp af simple værktøjer hjælper jeg dig til at sige farvel til cigaretterne.

Hypnose har været koblet til effektivt rygestop gennem årtier. Det er der gode grunde til.

Slip rygetrangen

Kontrol over vaner

Fri ikke-ryger

”Jeg er så træt af, at cigaretterne styrer mig!”

Det er den udtalelse, jeg oftest hører fra rygere. Helbredet er også en kæmpe motivator for at stoppe. Mere sjældent drejer det sig om, hvor mange penge, man bruger på det.
Et rygestop er meget værdifuldt og kan nok slet ikke gøres op i penge. Jeg har fået tilbagemeldinger fra tidligere rygere, hvor de skriver til mig, at havde de vidst, det var så nemt at stoppe, ja, så havde gjort det for flere år siden. Måske har du prøvet at blive røgfri ved hjælp af nikotinplastre og nikotintyggegummi. Men det var ikke nok til at stoppe. Og måske fik du det dårligt eller ondt i maven af produkterne.

Hypnose effektivt til at ændre vaner

Ofte føles rygning som vanens magt. Det er som om at cigaretterne, har taget kontrollen. Og vaner er præcis dét, vi ændrer gennem hypnoterapi. Hypnose er gennem årtier blevet anvendt som et effektivt middel til at blive ikke-ryger. Mange rygere tager en cigaret af ren vane, de tænker ikke så meget over, hvornår de ryger. Og hvorfor. Og måske er du en af dem, der ryger en ekstra cigaret, når du enten bliver ked af det, vred eller frustreret? Måske ryger du en ekstra cigaret, når du keder dig, skal udfylde en pause eller føler dig stresset? Eller også er det bare super hyggeligt at ryge alene eller sammen med andre?

 

Klik og se filmen

med Jeanettes fortælling om sit rygestop med hypnose.

Jeanette stoppede med 2 sessioner efter 35 år som ryger.

  Sådan hjælper jeg dig med rygestop

  Når vi mødes til dit rygestop, taler vi sammen om dine rygevaner og hvorfor, du ønsker at stoppe. Måske har du noget, der bekymrer dig?
  Måske har du været stoppet med at ryge før, men noget fik dig til at starte igen, selvom du slet ikke havde lyst til det. Måske er du overbevist om, at kroppen er så afhængig af at ryge, at du slet ikke vil kunne lade være. Men det kan du!
  Rygning er en kortvarig impuls og ofte er rygning koblet med andre ting, du også gør: For eksempel er der mange, der forbinder rygning med en kop kaffe eller med at holde en pause i arbejdet. Gennem hypnoterapi får du styr på rygetrangen. Så du kan blive røgfri.

  Når du kommer hos mig til dit rygestop, har du taget en beslutning: Du ønsker at lægge cigaretterne på hylden – og de skal ikke udskiftes med en anden dårlig vane. Det skal bare være helt naturligt at være eks-ryger. At det er dig, der tager kontrollen tilbage. Derfor beder jeg altid klienter om at have røget deres sidste cigaret aftenen inden, vi mødes. For så har man bevist overfor sig selv: Nu skal det være slut!
  Ca. 8 ud af 10 af mine rygestop-klienter stopper med at ryge efter én behandling. Men nogle oplever, at trangen fortsætter. Derfor anbefaler jeg 2 behandlinger.
  Efter rygestoppet bruger du simple teknikker, jeg har givet med samt en gratis lydfil med selvhypnose, jeg har indtalt.

  Er du afhængig af nikotin?

  E-cigaretter, damp,
  nikotinplastre, tyggegummi…

  Jeg har nogle gange klienter, der ønsker at komme af med deres afhængighed af nikotinprodukter. De er trætte af, at produkterne har taget over og er blevet til en ny vane. Selvom de er stoppet med at ryge cigaretter. De føler sig stadig afhængige.

  Mange synes, de får det dårligt af produkterne, at de får hjertebanken, ondt i maven eller hovedet, at det smager dårligt.

  Så er du afhængig af nikotinprodukter, så kontakt mig gerne, så jeg kan hjælpe dig med at blive fri for din afhængighed.

  Rygestop og operation

  En del klienter henvender sig for at stoppe med at ryge inden en planlagt operation. Det anbefales at blive røgfri 6-8 uger inden en operation. ”Rygere får dobbelt så mange komplikationer efter operation som ikke-rygere og personer, der er stoppet med at ryge mindst 6 uger før operationen (kilde: Kræftens Bekæmpelse). Det giver større problemer med heling og risiko for infektioner samt en længere indlæggelsestid, hvis du er ryger.

  Vidste du, at stopper du med at ryge

  … har kroppen allerede normaliseret hjerte- og lungefunktion efter ca. 8 uger.
  Immunsystemet fungerer normalt efter kun ca. 4 uger!

  Jeg får ofte tilbagemeldinger fra klienter, der mærker meget bedre luft og kondition allerede 14 dage efter deres rygestop.

  Kære H
  Det er ved at være 4 måneder siden, du var hos mig for dit rygestop. Hvordan går det?
  Og hvordan går det med din mor, der efterfølgende også bookede tid?
  Mange hilsener Katja

  “Hej Katja.
  Det går forrygende!
  Jeg har ikke tændt en cigaret og kommer heller ikke til det.
  Jeg anvender ingen nikotinprodukter.
  Min mor er også fortsat røgfri efter mere end 50 år som ryger.
  Med venlig hilsen H”

  -Kvinde, 45 år, 4 mdr. efter sit rygestop

  “Hej Katja, tak for sidst.
  Jeg har nu været røgfri i en uge, og selvom det kun er kort tid, så er der ingen vej tilbage!
  Slut med cigaretterne efter 36 år!”

   -Morten, 52 år, ikke-ryger

   “Hej Katja
   Lige en update på mit rygestop i sidste uge. Det går rigtig godt, har ikke røget siden! Og når der har
   været tanker omkring det, er de forsvundet hurtigt igen. Har oplevet et par gange at være i
   nærheden af en, der røg, og fik kvalme af røgen, som er gået over, når jeg kom på afstand.
   Så jeg takker rigtig mange gange for hjælpen”

    -Susanne, 33 år, røg 15/dagen, stod overfor en operation