Kom ud af en ond cirkel

Hypnose mod alkohol

At drikke for meget er et tabubelagt område for mange. De fleste klienter, der henvender sig til mig omkring alkohol, skammer sig meget over, at de ikke kan styre trangen. Nogle gange er der ingen i deres familie eller vennekreds, der kender til deres forbrug. De skjuler det.
Mange har en historik bag sig, måske en far eller en mor, der drak for meget, og kan slet ikke forstå, hvordan de samme mønstre viser sig igen hos dem selv. Det gør dem flove, frustrerede og kede af det.
Er det noget, du genkender?

Håndtér din trang

Slip skam og skyld

Mærk ro og nærvær

“Jeg kan da godt styre mit alkoholindtag…”

Er det svært at lade være med at drikke? Måske endda dagligt? Er det eskaleret over en periode og er blevet sådan, at du lige må have et par glas vin allerede om eftermiddagen, når du kommer hjem for bedre at kunne overskue hverdagens trummerum?
Vi har nok alle et billede af, hvad en ”dranker” eller en ”alkoholiker” er, alias ”manden på bænken”. Derfor er det så svært at erkende, at du måske har et alkohol-problem. For du føler dig højst sandsynligt helt normal med familie, venner, arbejde og en almindelig hverdag. Du er den, der selv bedst ved, om du har et problem med alkohol. Du er den, der selv bedst ved, om du reelt kan lade flasken stå og nøjes med et enkelt glas. Eller drikker det hele, når først, flasken er åben.
Drikker du helst alene eller undgår at andre ser, hvor meget du drikker? Drikker du så meget, at du har svært ved at huske dagen efter, hvad du egentlig har sagt og gjort, det hele står lidt sløret?

“Det var en fornøjelse at møde med dig, Katja. Det du gør er fantastisk!🌻🌻
Du giver en ny inspiration og energi for at overvinde svære situationer indvendig/udvendig,
og giver en glæde til et helt nyt liv.
Jeg vil rigtig gerne sige mange tak for din hjælp og et godt forløb!”

Social- og sundhedsassistent, 43 år, drak ½-1 liter vodka på nogle hverdage

“Bare fire behandlinger skulle der til for at få kontrollen over alkoholen tilbage og komme ud
af mit alkoholmisbrug.
Det overraskede mig, hvor hurtigt, jeg fik tillid til Katja. Jeg turde være åben omkring mine
problemer og mit liv.
En tung byrde er blevet løftet af mine skuldre! Jeg har overvundet mit misbrug og føler, at jeg
har 100% kontrol over alkoholindtagelsen. Katja, mange tak for det!!!”

Familiefar, selvstændig, drak 1 flaske vin næsten hver aften

“Kære Katja
En lille update herfra og ikke mindst 1000 tak for hjælpen.
Jeg har haft det så godt siden, jeg var hos dig
Det er ikke fordi, tanken om alkohol er helt væk, men jeg har slet ikke behov for at handle på tanken, så det er en tanke, som forsvinder igen efter lidt tid. Det er så befriende og en stor lettelse!
Bedste hilsener X”

Kvindelig klient, gift, mor til to, drak hvidvin om eftermiddagen

Hvordan gør vi

Et forløb strækker sig typisk over 4 behandlinger med 10-14 dage mellem hver. Vi kommer i dybden med de aspekter, der bliver ved med at udfordre dig. Vi fokuserer på dit ønske om at slippe alkohol, og jeg hjælper dig med at fjerne trangen. Give dig styring og kontrol tilbage. Du får nogle værktøjer med i forløbet, der også hjælper dig på vej.
Jeg udstikker ikke forbud. Mit mål er – sammen med dig – at du mærker en frihed og lethed, der har været svær at finde indtil nu. Det er dig, der beslutter, om alkohol helt skal have en pause i en periode eller, om du fortsat ønsker at kunne drikke et glas indimellem.