Kort lunte eller presset til kanten?

Behandling stress og vrede med hypnose

Længes du efter dén, du var engang: Mere glad, rolig og ikke så let at slå ud af kurs?
Og nu er det som om, at din lunte er virkelig kort, du farer let op og bliver irriteret og vred over småting.
Eller føler dig presset, overvældet og tæt på at kaste håndklædet i ringen, har svært ved at overskue arbejdet eller dét derhjemme? Det kan være, sygdom har slået dig ud af kurs og nu betyder, at du har svært ved at være til stede i almindelige situationer med familien eller venner?

Mærk din glæde igen

Styrk dit selvværd

Slip dårlige mønstre

Få farverne tilbage i dit liv

Er du stresset?

Hvis du oplever symptomer på stress eller er blevet sygemeldt med stress, er det muligvis fordi, du har oparbejdet en evne til at overhøre signaler indeni. De prøver at fortælle dig, at du skal passe på dig selv. Måske forsøger du at få alt til at glide, både på arbejdet og derhjemme?
Men kommer dermed til at tilsidesætte dine egne behov, får ikke sat grænser. Det leder til følelser af at være udbrændt, tyndslidt og grådlabil. Det kan også være, du reagerer pludseligt og voldsomt overfor din ægtefælle eller børn? Fordi, presset føles for stort og du bliver frustreret over, at der ikke er nogen, der kan se, hvor svært du har det.

Er du vred?

De fleste vil nok sige ”nej da”… Vrede er en lidt speciel følelse at tale om for mange. Mange kan slet ikke identificere sig med vrede og de fleste vil helst pakke følelsen langt væk. Vi har lært fra vi var små at skulle styre os, opføre os ordentligt, ikke reagere så kraftigt, gå ind på værelset og først komme ud, når vi er ”gode igen”. Så vi pakker vreden væk… tror vi. For den finder vej og kommer til udtryk som en meget høj grad af retfærdighedssans, ”det er bare for galt at…”, som frustration, følelser af at være ”misforstået”, indignation, jalousi og stædighed. Og nogle gange vælter vreden ud, eksplosivt, dømmende og voldsomt.

Tænk på en regnbue: En bro af farver henover alting. Tænk, hvis du kunne have det sådan indeni.

 

“Efter en lang periode med vedvarende stress og afmagt, udviklede jeg angst som frarøvede mig min frihed og lyst til noget som helst. Det at gå til en psykolog gav mig ikke den store indsigt. Det var for mig tid til at prøve noget nyt, derfor henvendte jeg mig til Katja. Den første gang jeg skulle møde Katja, var jeg ramt af panik og tvivl, men dette ændrede sig hurtigt efter et par minutters snak. Jeg følte mig mødt med åbne arme.

Katja sporede sig hurtigt ind på de ting, som gik mig på, og jeg følte mig tryg og hørt.
Jeg er siden mine 4 behandlinger blevet mere bevidst om mine grænser, hvad der trigger mig og min angst. Behandlingen har fjernet store dele af angsten, som har bygget sig op i mange år. Det har åbnet en masse nye døre og positive ting at arbejde med.”

Maksim, grafiker/fotograf, 30 år

“Jeg kontaktede Katja akut, da jeg stod i en situation, hvor min tilbagevendende stress og angst var blusset op ret pludseligt, i højeste gear. Jeg var dybt ulykkelig og parat til at opgive alle mine projekter, men valgte heldigvis at finde hjælp.
Der er en behagelig stemning hos Katja i beroligende omgivelser, der automatisk får en ned i et leje, der giver en følelse af, at her kan man roligt åbne op for sine problemer.

Katja hjalp mig med at vende min stress og min angst.
Hun hjalp mig med at forstå sammenhængen imellem mine reaktioner og fortidens oplevelser, og med at få ryddet op og få placeret diverse følelser på rette hylder, så jeg igen kunne trække vejret og overskue min situation.
Stille og roligt fik jeg zoomet ud og adresseret mine reaktioner, så jeg kunne skille tingene ad, i stedet for at tage alting ind.
Jeg tillægger mit arbejde hos Katja temmelig stor værdi. Jeg kan langt bedre koncentrere mig og slappe af, når jeg har fri samt forstå, at andres stress ikke nødvendigvis har noget med mig at gøre.”

Sofie, skrædder, 43 år

“Hej Katja
Som lovet ville jeg skrive tilbage om, hvordan jeg har det efter de 4 behandlinger hos dig…..
Kan kun sige, det går sååååå godt: Fra at være en sur, indelukket, asocial og negativ quinde, har jeg nu energi, overskud og ingen trælse tanker om folk, der tidligere udfordrede mig.
Det er som om, deres negative meninger bare preller af på mig!
Jeg er blevet meget bedre til at ”åbne posen” og få sagt de ting, jeg tidligere bare ville ha’ holdt indeni mig selv. Og som ville have gjort mig ked af det eller irriteret mig. Så mit selvværd og troen på mig selv er vendt tilbage.
Tænker mere over, hvordan jeg siger tingene… jeg har fået positive tilbagemeldinger fra kollegaer som synes, jeg ser mere afslappet ud, og vi snakker sammen om morgenen nu. Endnu en gang tak for din hjælp og din måde at være på!
Knuz fra den glade Lone
Ps: Er begyndt at træne 2 gange i ugen nu.”

Lone, koordinator, 54 år

Hvordan gør vi

Effekten af terapi i hypnose er gennemgribende og hurtig: Efter 1. behandling vil du allerede mærke, hvordan dit mindset forandres. Du oplever, hvordan du tager kontrollen tilbage over dine tanker og dine reaktioner. Du får virksomme teknikker, der hjælper dig på vej til mere almindelige reaktioner og større ro indeni. Du vil opleve, at du bliver mindre opfarende. Jeg anbefaler 4 behandlinger, når vi arbejder med vrede, stress og mulige afledte følelser af mindreværd eller angst.