Der er vej gennem mørket

Behandling af depression med hypnose

Lider du under følelser af modløshed, træthed, selvbebrejdelser, dårligt søvnmønster, energiløshed, nedsat sexlyst og lavt selvværd? Måske har din vægt uforklarligt ændret sig eller du har øget lyst til at dulme med alkohol eller hash? Så er der muligvis tale om (begyndende) depression.

Overskud til livet

Et lysere sind

Handlekompetence

“Selv i sommermånederne føler jeg mig tit vinterdeprimeret”… skrev en klient til mig. Udover dette, følte han sig energiforladt, trist, irritabel og sov utrolig dårligt. Allerede efter 2. behandling sidder han med et smil overfor mig og beretter, hvordan han har sovet igennem og føler sig udhvilet, meget gladere og i stand til at lade ting fare, der normalt ville have gået ham på. Han er endda begyndt at date igen.

  Tag styring over dit liv

  Når jeg mødes med dig, der enten har en diagnosticeret depression eller lider under en depressionslignende tilstand, arbejder vi med at forstærke de ressourcer og styrker, du måske har glemt, du har. Vi belyser årsager, der kan have haft indvirkning på din tilstand. Du mærker, at du kan tage styringen tilbage over dit liv. Jeg skal nok hjælpe dig på vej, vi arbejder skridt for skridt.

  Behandling af depression uden medicin

  Hypnoterapi er et effektivt værktøj og en seriøs metode til at behandle depression. Du får positiv forandring og kan pludselig igen kan mærke dig selv. Et plus ved hypnoterapi er, at der ingen bivirkninger er.
  Vi opløser den bobbel, du har gået rundt i. Fjerner det filter, der har været mellem dig og dine omgivelser, og efter forløbet vil du opleve mere ro og afslapning i krop og sind. Det kan virke utrolig stærkt og forløsende at få hjælp til at finde årsagen til din depressive tilstand.
  Jeg anbefaler dig at booke 4-5 behandlinger i forhold til depression.

   Jeg er meget bevidst om, at der også kan ligge hormonelle ubalancer til grund for, at du har det svært.
   Bliver du behandlet med antidepressiv medicin, er dette ikke en hindring for et hypnoterapiforløb. Jeg anbefaler altid, at du tager kontakt til din læge, når du starter i et forløb hos mig. Det er vigtigt, at lægen tages med på råd i forhold til dit forløb og med henblik på en mulig udtrapning af medicinen. Udtrapning af antidepressiva må ikke ske uden samråd med din egen læge!

   “Hold op, du er dygtig! Da du knipsede med fingrene, var det som om, jeg røg helt ned i et sted, hvor der bare er fuldstændig ro. Som om nogle tunge sten bare faldt væk. Jeg føler mig fuld af sådan en helt ny, frisk energi, den er helt anderledes end den gamle energi”.

   18-årig klient med konstateret depression

   “Fordi jeg døjede med mistrivsel efter traumatiske oplevelser i min ungdom, anbefalede en god ven mig at opsøge Klinge Hypnoterapi.

   Jeg var mildest talt skeptisk. Til min store overraskelse var det en meget behagelig og tryg oplevelse.

   Forløbet har hjulpet mig enormt meget.

   Efter bare fire sessioner har jeg genfundet en mere umiddelbar glæde og større tro på mig selv.”

   Kvindelig klient, 38 år

   “Jeg har altid kæmpet med depression og tankemylder. Igennem mit liv har jeg prøvet mange ting, og har altid tænkt: Jeg skal bare gøre dét her færdigt – så er der ro igen.
   Troede jeg havde dårligt selvværd/selvtillid/var nervøs.
   Prøvede nogle forløb hos forskellige psykologer, men endte altid ud med flere spørgsmål end svar. Jeg har gennem hele mit liv været min egen værste fjende (fordi jeg ikke har tilladt mine egne følelser).
   Efter 4 sessioner hos Katja kom følelserne til overfladen, og jeg fik svar på alle de spørgsmål, jeg har tumlet med.
   En AHA oplevelse, der ændrede mit liv, mine tanker om mig selv. Kæmpe tak Katja.”

   Peter, håndværker, 42 år