Genvind glæden ved ridning

Behandling af rideangst
med hypnose

At få angst for at ride kan ramme ryttere i alle aldre: Om du er teenager eller voksen. Og om du er konkurrencerytter eller rider skovture for hyggens skyld.
”Hvorfor lader du ikke bare være med at ride, hvis du er bange for det?” Det spørgsmål har du måske fået fra andre, der ikke selv rider. De kan ikke sætte sig ind i, hvordan du savner dit fristed, samværet med hesten, stemningen, konkurrencerne, markstierne og skoven.

Tryghed ved din hest

Selvtillid som rytter

Få ro i krop og sind

Ro på, når du sidder op

Der kan være mange årsager til, at du har fået en angst for at ride. Nogle af årsagerne, jeg er stødt på, er grimme styrt, kontroltab i bestemte situationer, urolig hest eller pony ved opsidning eller angst i andre situationer, der forplanter sig over i ridningen.
Måske står du overfor at skulle købe ny hest, men frygten for, at det ”går galt”, forhindrer dig i at komme ud at se mulighederne blandt hestene på markedet?
Jeg forstår godt din frustration, for jeg kender følelsen af at give den fuld gas henover en stubmark, samle sin hest i den perfekte galop eller skridte for lange tøjler i skoven. Ved, hvordan det føles at være tryg ved sin hest og sin ridning. Kender stemningen fra stalden, duftene, lyden af gumlende heste, hyggen.

“Hej Katja
Jeg har haft det fantastisk siden din behandling og kan løfte sløret for, at jeg har fået galoperet på min hest nu ♥♥♥🙏🙏
Jeg vil meget gerne have endnu en tid. Har du et bud på hvornår det kunne blive?
Mange hilsner Anne”

Har aldrig tidligere turde galopere på sin hest

Anne, grafiker, 53 år

“Hej Katja
Vil lige fortælle, at det bare går så godt for Kristine og hendes pony, hun har kun gode ture med ham nu. Det er så dejligt.
Hun sagde i går, at hun kunne mærke, at hun heller ikke så nemt bliver sur mere, smiler. Hendes første stævne udenfor gik også super godt, og hun rider ude, når vejret er til det.
Tak endnu engang, hilsen Lene”

Lene, mor til Kristine på 14 år

Hvordan gør vi?

Behandling af rideangst starter med at give dig større ro og anvendelige teknikker, så du allerede efter første session kan berolige dig selv bedre. Du vil opleve, at lysten til at ride vender tilbage. Jeg anbefaler oftest 2-3 behandlinger for rideangst.

Har du en fornemmelse af, at der ligger mere bag din frygt – måske slås du med en angstproblematik i andre situationer i dit liv – vil jeg meget gerne tale med dig om det. Så kan det være, du ønsker yderligere 1-2 sessioner for at rydde op i dine reaktioner, få det bedre og mere roligt.