Få behandlet din angst med hypnose

Har du udviklet en kørselsfobi?

Er du bange for at køre over broer? Eller undgår du helst at tage motorvejen?
Måske lægger du alle mulige strategier for at vige udenom. Eller også undlader du simpelthen bare at sætte dig bag rattet i din bil?
Kunne du tænke dig at blive i stand til at kunne køre frit hvorhen, du vil?

Genvind frihed

Styr på krop og hoved

Ro og overblik

Nu skal det ikke begrænse dig længere

Er du også en af dem, der bruger op til flere timer hver uge på at omlægge ruter og udvikle strategier for at undgå en motorvejsstrækning eller bestemte broer?
Udtænker du, hvordan du får andre til at sætte sig bag rattet, så du slipper?
Drømmer du om en tur sydpå i bil, men bliver holdt tilbage af angsten for at blive fanget i en kø?
Det er drænende, begrænsende og måske undrer du dig også over, at du har det sådan. Undrer dig over, hvorfor du ikke bare kan have det helt normalt indeni, når du nu ved, at du faktisk godt kan køre bil.
“Min skræk for at køre over broer var enorm og styrede mig. Og jeg var så bange for at blive fanget i en kø på motorvejen”… skriver en klient til mig. “I dag kører jeg den direkte vej til dér, hvor jeg skal hen. Ingen omveje for at undgå bro og motorvej. Nogle dage kører jeg over broer 3-4 gange om dagen og tænker slet ikke over det. Det føles helt normalt.”
Klienten brugte tidligere op til 10 timer/ugen på at køre omveje.

  Kvinde, selvstændig, 40 år

  “Jeg havde ikke kørt i mange år og så mig efterhånden som ‘en, der bare ikke kører bil’. Jeg stivnede af skræk ved tanken. Efter sessionerne mærkede jeg en tro på mig selv som bilist, jeg ikke havde turde håbe på. Jeg har nu været ude at køre flere gange, det har været en STOR hjælp”.

  Anne, studerende, 24 år

  Hvordan gør vi?

  Du får teknikker til at gøre dig selv rolig og fokuseret udad på omgivelserne – i stedet for indad på dine frustrerende følelser. Efter behandlingen vil du opleve, at broer og motorveje blot er normale og noget, du har brug for, så du kan komme derhen, hvor du gerne vil. Du føler dig mere ubekymret og i kontrol over krop og bil igen.
  Ofte er 2 behandlinger nok til igen at kunne håndtere bilkørsel og broer.