Få hjælp uden bivirkninger

Hypnosebehandling til fertilitet og fødsel

Går du med en drøm om at blive gravid, men det lykkes bare ikke? Måske er du i fertilitetsbehandling og ønsker at gøre det mest optimale for at øge chancerne for graviditet?

Eller er du gravid, men frygter for fødslen eller et planlagt kejsersnit?

Find ro indeni

Tro på dig selv

Positivt mindset

Hvad opnår du?

Du får teknikker til at gøre dig selv rolig og afslappet.
Under og efter behandlingen vil du opleve, at bekymring og mulig afmagt vendes til håb og optimisme.

Du føler dig mere ubekymret og i kontrol over din krop igen.
Da jeg er af den faste overbevisning, at krop og sind hænger sammen, arbejder vi også med at opløse gamle – ubevidste – blokeringer, så der genskabes sammenhæng og balance i dit indre.
Måske har du allerede en fornemmelse af, at der er noget “gammelt”, der hindrer din evne til at blive gravid? Det tager vi hånd om, jeg skal nok hjælpe dig på vej.
“Jeg er blevet gravid og er i dag 11+6 😍 Vi gjorde, som du sagde, og tænkte “det går godt denne gang” og “det ER vores tur nu” – i stedet for vendinger som “vi håber og måske”. Og det gav pote! Dagen efter vores session fik jeg taget ikke mindre end 14 æg ud! Det var helt vildt, og meget overvældende ❤”
PS fra Katja: Den skønneste lille dreng er siden kommet til verden.

Marianne, 30 år

“Det bedste er, at jeg ikke er det mindste bekymret for min forhåbentlig forestående graviditet. En graviditet jeg, før forløbet hos Katja, anså som værende en utopi”.
skriver Karen i 2017, efter et forløb ved mig. Hun er på det tidspunkt i 30’erne og har lige fået konstateret gigt. Det lykkelige er, at Karen nu er mor til to: En pige, født i 2019 og en dreng, født i 2022 <3

Karen, klinisk diætist, mor til to

Hvordan gør vi?

At blive gravid, og efterfølgende at skulle føde, er lettere for nogle end for andre. Omkring hvert 10. barn er undfanget ved hjælp af fertilitetsbehandling.
I sessionerne arbejder jeg med at give dig ro i krop og sind samt forstærke dine ressourcer og styrker. Jeg hjælper dig også med at belyse – og opløse – årsager, der har mulig indvirkning på din ængstelse. Jeg anbefaler 3-5 behandlinger i forhold til fertilitet og fødsel. Vi aftaler, hvordan forløbet skal ligge bedst muligt i forhold til mulige planlagte datoer for insemination, IVFbehandling eller fødsel/kejsersnit. Et stort plus ved hypnoterapi er, at der ikke er nogle bivirkninger.

Note: Er du eller din partner ryger og har fået at vide, du/I skal stoppe, inden I kan tilbydes fertilitetsbehandling, hjælper jeg meget gerne med et rygestop. Det kan også være, at du har brug for at tabe dig og derfor har brug for hjælp til et vægttab.