Tryghed og tillid

Kontakt Klinge Hypnoterapi

For at komme flest muligt i møde, har jeg to klinikker i hhv. Fredericia og Gentofte. Jeg ønsker altid en personlig kontakt inden, vi finder tid i kalenderen sammen. Enten skriftligt eller over telefonen. På den måde får jeg mulighed for at høre lidt om, hvad du ønsker min hjælp til, så jeg kan give dig den bedste og mest personlige behandling. Og for, at du kan få afklaret eventuelle spørgsmål. Du kan kontakte mig skriftligt gennem kontaktformularen eller ringe mig op, information finder du her på siden. Din henvendelse er selvfølgelig helt uforpligtende. Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig.

Fredericia

Sjællandsgade 40
7000 Fredericia

Jeg glæder mig til at byde velkommen i Fredericia på hverdage i klinikkens hyggelige rammer.

Gentofte

Smakkegårdsvej 71C
2820 Gentofte

Jeg glæder mig til at byde velkommen i
Gentofte mandag og tirsdag i ulige uger i det lille røde hus.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

GDPR*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjerteligt velkommen indenfor

Fredericia

Klinge Hypnoterapi ligger i Sjællandsgade 40, i et rødt murstens-byhus med en grøn hoveddør. Klinikken ligger i centrum af Fredericia, i gå-afstand fra stationen (1 km.). Det er gratis at parkere lige overfor klinikken. Hvis der ikke er ledige pladser, er der p-muligheder i bl.a. Vendersgade. HUSK at stille p-skiven! Kom venligst så tæt på den aftalte tid som muligt for at minimere ophold i venteområdet. Der er toiletfaciliteter i klinikken.

Gå venligst ind ad hoveddøren uden at ringe på. Døren er åben.

Når sessionen starter, henter jeg dig/jer. Jeg glæder mig til at byde velkommen.

Gentofte

Klinge Hypnoterapi ligger på Smakkegårdsvej 71C, der huser klinikfællesskabet Heartfull Health. Klinikken ligger 800 m. fra Gentofte Station. Det er gratis at parkere foran bygningen eller på selve Smakkegårdsvej. Kom venligst så tæt på den aftalte tid som muligt for at minimere ophold i venteområdet. Man går gennem gangen og videre ind i venterummet – eller gerne ud i haven, hvis vejret er godt.

Der er toiletfaciliteter i klinikken.

Når sessionen starter, henter jeg dig/jer.

Jeg glæder mig til at byde velkommen.